3 ožujka, 2024 11:45 pm

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition slušalice obilježavaju stotu obljetnicu zvuka

Osnovana 1924. godine, njemačka audio marka stekla je reputaciju jednog od vodećih proizvođača studijskih slušalica u svijetu, a ovu ogromnu 100-godišnjicu slavi ograničenom verzijom nekih od svojih najpopularnijihmodela, Beyerdynamic DT 770 Pro.

Piše: Darko Brlečić

Nove slušalice DT 770 Pro X Limited Edition preuzimaju značajke postavljanja referenci od standardnog modela i dodaju dinamički Stellar.45 upravljački sustav kakav se nalazi u DT 700 Pro X, s ciljem kombiniranja dizajna i oblika klasičnih modela s više premium kvalitete. unutarnje komponente. Nove slušalice bi trebale biti kompatibilne sa širokim spektrom izvora i neće zahtijevati veliku količinu energije za napajanje zahvaljujući svojoj relativno niskoj impedanciji (40 ohma), a postoji i veća fleksibilnost s Limited Edition, također, zahvaljujući uključivanje odvojivog Mini-XLR kabela. Stogodišnje izdanje također dodaje udubljenje u podstavi trake za glavu za dodatnu udobnost tijekom dugih razdoblja, s amblemom obljetnice ograničenog izdanja utisnutim sa strane trake za glavu kako bi se razlikovao ovaj poseban par.

DT 770 PRO X Limited Edition opremljen je sivim jastučićima za uši od velura, kao i kabelom od 3 m Mini-XLR do 3,5 mm priključka i adapterom od 3,5 mm do 6,3 mm. Dobit ćete i torbu s uzicom za nošenje i knjižicu za godišnjicu koja govori o Beyerdynamicu kroz njegovu 100-godišnju povijest.

https://global.beyerdynamic.com/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Magnat Signature Edelsteine

Dvosmjerni bas refleksni dizajn praktičnih zvučnika koristi kupolaste visokotonce od dvoslojne tkanine s ekstra širokim …