24 srpnja, 2024 2:54 pm

Philips 49B2U6900CH monitor..

dodaje Smart KVM i web kameru s automatskim kadriranjem, čineći ga profesionalno moćnim proizvodom

Piše: Darko Brlečić

Philips 49B2U6900CH stiže na tržište u veljači i donosi mnoštvo novih značajki koje podržavaju suradnju i olakšavaju timski rad u modernom digitalnom radnom okruženju. Uz ove nove značajke, Philips 49B2U6900CH se također ponosi velikim ekranom od 48,8˝ i DQHD rezolucijom od 5120 x 1440, pružajući široki prikaz visoke kvalitete koji bi inače zahtijevao dva odvojena monitora.

Osmišljen za profesionalno radno okruženje

Jedna od najmoćnijih i korisnijih značajki Philips 49B2U6900CH monitora odnosi se na profesionalno radno okruženje i sa sigurnošću se može reći da je kreiran upravo za to.

Sa značajkama poput podesive web kamere s automatskim kadriranjem, mikrofona s funkcijom poništavanje buke i Busylightom, ovaj monitor olakšava rad s članovima tima diljem svijeta. Spajanjem svih triju navedenih značajki, Philips 49B2U6900CH može prilagoditi prikaz svoje web kamere kako bi sve članove tima uklopio unutar kadra tijekom video konferencijskih poziva, a web kameru se može pomicati naprijed-natrag za 30 stupnjeva kako bi se profesionalci svih visina udobno uklopili u vidno polje.

Uz ove moćne radne značajke, značajka Busylight, modela Philips 49B2U6900CH, pomaže u komunikaciji i stručnjacima koji rade u istom uredu. Smješten na vrhu web kamere, Busylight je dizajniran za komunikaciju radnih statusa. Primjerice, kada je kolega na pozivu, Busylight će automatski postati crven. Ili, u drugom scenariju, korisnici mogu pritisnuti tipku Busylight koja se nalazi u donjem lijevom rubu okvira monitora, da svijetli crveno kada su zauzeti. Važno je napomenuti da profesionalci također mogu sinkronizirati svoje Microsoft Teams statusne poruke s novom značajkom Philips 49B2U6900CH Busylight

Predstavljamo unapređenje produktivnosti uz Smart KVM

Osim što je dobro opremljen za radno okruženje, Philips 49B2U6900CH također je prilagođen mnogobrojnim zadacima. Primjerice, jedna od novih značajki ovog monitora ističe povećanu produktivnost: Smart KVM.

Jednostavnim pritiskom na tipku “Ctrl” tri puta, profesionalci se lagano mogu prebacivati između izvora; čime je poboljšan integrirani KVM switch za ovaj monitor. Osim toga, jedinstveni USB-C kabel omogućuje korisnicima jednostavno punjenje vanjskih uređaja putem napajanja.

Dodatno povećavajući produktivnost, Philips 49B2U6900CH nudi element pogodnosti s kukicom za slušalice koja se nalazi na okviru monitora. Na kraju radnog dana ili kada jednostavno uzimaju pauzu, profesionalci mogu povući kuku prema dolje i spremiti svoje slušalice.

Dodatne značajke Philips 49B2U6900CH monitora

Kada zađemo dublje u arsenal značajki Philips 49B2U6900CH monitora, otkrijemo kako postoje i drugi aspekti ovog monitora koji ga čine sjajnim. To uključuje, ali nije ograničeno na: zakrivljeni okvir i DisplayHDR 400 certifikat za iskustvo slike koje je imerzivno, ali visokokvalitetno. Uz to, Philips 49B2U6900CH opremljen je Low Blue Modeom bez treperenja te postoljem podesivim po visini za sveobuhvatno ugodno iskustvo gledanja.

Philips 49B2U6900CH monitor bit će dostupan za kupnju u veljači uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1249 €.

https://mmdmonitors.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Lotoo predstavlja LTTP kao alternativu Bluetoothu

Lotoo je renomirani audio brend osnovan 1999. godine, pod Beijing Infomedia Electronic Technology Co. Njihovi …