25 lipnja, 2024 7:35 am

AOC s novim ultra tankim QHD monitorom

AOC Q2781_2

Specijalist za monitore AOC u svoju Style liniju monitora dodaje novi 27-inčni monitor koji impresionira svojim ultra tankim dizajnom skoro bez okvira i asimetričnim postoljem. Novi AOC Q2781PQ dolazi s QHD rezolucijom (2560 x 1440) i novim četverostranim AH-IPS panelom koji daje dojam kao da je dizajniran bez okvira. Uz odličnu kvalitetu slike i značajkama poput Flicker-FREE tehnologije, monitor će zadovoljiti potrebe modno osviještenih korisnika ali i pravih profesionalaca.

AOC Q2781_327-inčni AOC Q2781PQ dolazi u unaprijeđenom dizajnu i s poboljšanom kvalitetom slike koja će zasigurno impresionirati sve tipove modno osvještenih korisnika. Ultra tanki izgled zahvaljujući novom četverostranom dizajnu skoro bez okvira s 5.7 mm crnim okvirom na gorjoj, lijevoj i desnoj strani i 6.25 mm debelim okvirom na doljnjoj strani i moderno asimetrično postolje čine ovaj monitor pravim hvatačem pažnje ali i štedi prostor na radnom stolu.

Osim svog elegantog dizajna, ovaj monitor karakterizira i najnovija tehnologija koja omogućuje prvoklasno iskustvo gledanja. To omogućuje moderan AH-IPS panel koji stvara široki kut gledanja od 178 stupnjeva i osigurava briljantne boje uz 100 postotnu sRGB podršku boja i ravnomjernost boja iz bilo kojeg kuta gledanja. AOC Q2781PQ dolazi i s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela) i s više od 3.6 milijuna piksela od čega će najviše koristi imati oni koji se bave uređivanjem slika ili video materijala koji time dobivaju  jasne i živopisne vizuale i impresivne detalje.

Funkcionalna i udobna upotreba

Moderne značajke poput Flicker-FREE tehnologije i više video ulaza čine AOC Q2781PQ funkcionalnim ali i ugodnim „društvom“ kod kuće ili u uredu. Korisnici koji često provode duže vrijeme ispred ekrana imat će koristi od ugrađene AOC Flicker-FREE tehnologije koja regulira svjetlinu monitora i tako smanjuje titranje ekrana koje često uzrokuje nelagodu i umor očiju.

AOC Q2781Za one koji žele svoj modni dodatak upotpunutit igračim konzloama, Blu-ray playerima ili prijenosnim uređajima poput laptopa, monitor ima ugrađen niz ulaza kao što su DiplayPort, dva HDMI ulaza i D-Sub ulaz.

Bez obzira da li korisnici traže monitor idealan za uređivanje slika, rad u proračunskim tablicama ili za impresionaranje kolega u uredu, AOC Q2781PQ će s nogu oboriti svakog korisnika u potrazi za atraktivnim modnim detaljem sa snažnom tehnologijom.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva, a novi AOC dostupan je kod distributera AOC monitora po cijeni od:

  • Q2781PQ – 2.619 kuna (bez PDV-a)

AOC Q2781_1

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …