kolovoz 6, 2020 5:30 pm

ACOUSTIC ENERGY AE308

Dobar kombinatorac za glazbu i film

Darko Brlečić

 

Acoustic Energy je predstavio aktivni subwoofer AE308 s DSP modulom.

Dizajniran kako bi dopunio i integrirao s ostalim modelima serije 300, AE308 nudi nevjerojatne performanse u stereo segmentu i AV aplikacijama. Koristeći novo moćno  pojačalo od 500 watta povezano s 12-inčnom jedinicom sazdanom od posebnih vlakana, te kombinirajući DSP sustav za savršeno prilagođavanje željenoj uporabi, nudi multifukcionalnu kvalitetu.

U tonskom smislu AE308 će  ponuditi uravnotežen i precizan rad kod reprodukcije dubokih tonova, kako bi nadopunio glavne zvučnike, i to na 26Hz (+/- 6dB).Kod surround sustava, njegov zadatak se odnosi na ekstremno produljenje volumena, dodatnog udara za atraktivne filmske zvukovne akcije.

AE308 je dostupan u atraktivnom američkom furniru od orahovog drveta, crnom ili bijelom lakiranom klavirskom sjaju koji odgovara ostalim modelima iz serije 300 i ima čvrste šiljke za probijanje parketa  koji dolaze s praktičnim gumenim čepovima za uporabu na tvrdim podovima. Neslužbena najava govori u prilog tome da će ovaj model subwoofera uskoro biti dostupan i na našem tržištu (kontakt podaci u redakciji).

Tehničke natuknice:

Tip: Aktvina zvučnička konstrukcija zatvorenog tipa

Zvučnička jedinica: 12 inča

Pojačalo: 500 watta D klasa

Frekventni raspon: 26Hz – 120Hz

Fazna korekcija: 0 – 180 stupnjeva

Dimenzije: 360 x 360 360mm (VxŠxD)

Masa: 16.5kg

 

Info:https://www.acoustic-energy.co.uk/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Computex 2020 otkazan do sledeće godine

Tokom ožujka (marta) organizatori jednog od najvećih tehnoloških sajmova koji se održava na istoku, Computex-a, …