30 travnja, 2024 8:20 pm

Eutelsat obnavlja dugoročni sporazum o video kapacitetima s Digiturkom

Eutelsat Communications i Digiturk beIN MEDIA GROUP zaključili su višegodišnji sporazum o multi-transponderu na satelitu EUTELSAT 7A, produljujući suradnju koja je započela 2000. godine s pokretanjem prve pay -Tv u Turskoj .

Digiturk, najveći operater pay televizije u Turskoj, potvrdio je da će koristiti 17 transpondera na satelitu EUTELSAT 7A radi emitiranja širokog spektra sadržaja koji uključuje Tursku nogometnu super ligu i Tahincioglu košarkaško prvenstvo. Digiturk emitira 221 kanalu na otprilike 3,5 milijuna pretplatničkih domova.

Od stjecanja Digiturk-a beIN MEDIA GROUP-a u kolovozu 2016., Digiturk je usredotočio na svoje klijente i inovativan fokus pod okriljem medijskog diva koji djeluje u 40 zemalja na pet kontinenata. Kao član beIN MEDIA GRUPE, Digiturk koristi sinergije s međunarodnom mrežom Grupe i svojim globalnim znanjima i iskustvom. Kao snimatelj za HD emitiranje u Turskoj, Digiturk je pokazao dosljednu predanost najvišoj kvaliteti signala i nastavlja ovaj zapis s prvim country HD kanalom sa punim radnim vremenom.

Prilagođeni satelitski kapacitet

Digiturk emitira isključivo iz Eutelsatovog 7 ° East video susjedstva, koristeći satelit EUTELSAT 7A koji je dizajniran s prilagođenom snopom velike snage preko Turske i zapadne Europe. Prilagođeni kapacitet sigurnosnog kopiranja također je osiguran putem satelita EUTELSAT 7B.

Yousef Al-Obaidly, izvršni direktor tvrtke Digiturk, rekao je: “Vrlo smo sretni što nastavili sa našim sporazumom sa Eutelsatom, našim partnerom rješenja od kada je Digiturk pokrenuo. BeIN Media Group vjeruje u budućnost ove zemlje i tržišta, te planira nastaviti svoja ulaganja. Najvažniji fokus nam je tijekom ovog procesa transformacije zadovoljstvo kupaca. Obnova našeg sporazuma s Eutelsatom podupire ovo uvjerenje. Prateći naš odnos s Eutelsatom, naši pretplatnici mogu nastaviti usmjeravati svoje antene na položaj 7 ° istočno i možemo pružiti kontinuitet usluge kroz kolokirani satelit Eutelsat. S Eutelsatom nastavljamo naš uspješan put da bismo naše poslovanje učinili mnogo jačima. ”

Rodolphe Belmer, izvršni direktor tvrtke Eutelsat, rekao je: “Drago nam je nastaviti vezu koja je sada u 17. godini s Digiturkom. Snaga i doseg našeg satelita EUTELSAT 7A osigurava da turske TV kuće imaju pristup uvjerljivom sadržaju i inovativnosti koja se nastavlja kako bi poboljšali svoje iskustvo gledanja. Radujemo se suradnji na novoj razini i podršci Digiturkovom nastojanju da ostane u prvom planu turskog emitiranog tržišta “.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

ANGA COM 2024

 Već 475 Izlagača – Planovi Prostora i Lista Izlagača Online Andrija Jovićević ANGA COM, vodeća …