11 svibnja, 2024 5:02 am

HBO predstavlja potpuno novi linearni programa – HBO 3

 HBO3_3D

HBO Europe, vodeća premium televizijska mreža u Europi, s ponosom najavljuje novitete u svojoj regionalnoj programskoj ponudi, donoseći gledateljima najbolji televizijski sadržaj na svoja tri programa – HBO, HBO 2 i HBO 3. Tri tematska programa nude širok izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući američku, ali i HBO Europe produkciju, dramski sadržaj i komedije, dokumentarce i hit filmove svih žanrova.

Lansiranje  novog programa HBO 3

HBO 3 je potpuno novi linearni program posvećen serijama u udarnom terminu. HBO 3 s emitiranjem kreće 26. ožujka, od kada će gledateljima u Hrvatskoj biti dostupan 24 sata na dan.

HBO 3 gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali i hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju kao i serije iz HBO Europe originalne produkcije. Osim serija, novi kanal također donosi odabrane filmske naslove koji će se prikazivati tijekom dana ili u kasnijim večernjim terminima. Uz HBO 3 gledatelji će moći uživati i u vikend maratonima kompletnih sezona originalnih HBO serija.

HBO COMEDY postaje HBO 2

HBO2_wUz lansiranje novog programa, HBO predstavlja još jednu novost u svojoj programskoj ponudi – od 21. ožujka HBO Comedy postaje HBO 2, linearni kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 će se emitirati minimalno 20 sati dnevno, a programska ponuda će obuhvatiti bogati katalog filmova i TV serija – tijekom dana će se prikazivati komedije, obiteljski filmovi i dječji sadržaj, dok u večernjim satima gledatelji mogu uživati uz sadržaj dramskoga žanra, komedije, trilere, akcijske te horor filmove. HBO 2 je kanal za cijelu obitelj.

HBO programa i dalje ostaje glavni program multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalne produkcije, uključujući serije i dokumentarce iz američke, ali i europske originalne produkcije te ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blockbustera. HBO nudi sadržaj 24 sata na dan, a sve ključne HBO originalne serije i dalje će se prikazivati simultano s američkom premijerom, upravo na ovom programu.

https://www.youtube.com/watch?v=RGP7-2xs0Lg

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …