27 travnja, 2024 6:06 am

SES i VIVICAST MEDIA predstavili UHD-1

UHD1-TV

Satelitski operater koji je prvi ULTRA HD program SAD-u i Europi sada nudi osam ULTRA HD programa diljem Svijeta

SES S.A. (NYSE Euronext Paris i Luxembourg Stock Exchange: SESG), jedan od vodećih svjetskih satelitskih operatera, i Vivicast Media predstavili su UHD-1, novi dinamični Ultra HD program za sjevernoameričke kabelske operatere, telekome i njihovu publiku.

UHD-1 bit će dostupan putem SES-3 satelita, jednog od tri satelita (SES-1, SES-3 i AMC-18) koji čine SES-ovo Ultra HD distribucijsko susjedstvo u središtu orbitalnog luka iznad SAD-a. Vivicast Media bogatoj programskoj lepezi, koja uključuje filmove, televizijske serije, ekskluzivne koncerte i dokumentarce, nastavlja dodavati novi Ultra HD sadržaj i naslove namijenjene gledateljima u Americi i drugdje.

Ovo je četvrti, jedinstveni Ultra HD program na SES-ovoj Ultra HD platformi, koja ubrzava pružanje linearnog Ultra HD programa uživo sjevernoameričkim domovima koje opslužuje više distributera video programa (MVPD). Uz UHD-1 program, SES-ovo Ultra HD susjedstvo uključuje i NASA TV UHD, Fashion One 4K i High 4K TV

UHD-1 je osmi jedinstveni Ultra HD program omogućen kabelskoj, telekom i DTH publici diljem SES-ove globalne satelitske flote. Istinski predvodnik u globalnoj video distribuciji, SES omogućava rekordnih 7.268 TV programa diljem svijeta, uključujući 2.230 HDTV programa. Na tržištima u razvoju potaknut je trenutačni rast programa kao i daljnje širenje SES-ovog Video poslovanja.

Pripremajući se za pružanje ovih usluga u velikom obujmu, Vivicast Media godinama je među predvodnicima na području razvoja Ultra HD tržišta. Sada kada Ultra HD postaje stvarnost, uzbuđeni smo zbog naše suradnje sa SES-om, istinskim inovatorom na području rješenja koja ubrzavaju dostupnost Ultra HD-a kućanstvima“, izjavio je Stuart Smitherman, predsjednik Vivicast Media. „Usmjereni smo na pružanje najboljeg Ultra HD programa na UHD-1, te nastavljamo tražiti nova partnerstva kako bi proširili naš Ultra HD portfelj. Naš odnos sa SES-om omogućava nam da stvarateljima sadržaja ponudimo širok pristup sjevernoameričkom tržištu, što će biti ključni čimbenik u pravovremenom omogućavanju ove nove granice na području televizijskog sadržaja.“

UHD-1 još je jedan program u našoj rastućoj lepezi Ultra HD-a u SAD-u omogućen gotovo svakom kabelskom operateru putem naše end-to-end Ultra HD platforme temeljene na satelitu, a koja je predstavljena prošle godine“, rekao je Steve Corda, potpredsjednik razvoja poslovanja u Sjevernoj Americi tvrtke SES. „Kako korisnici nastavljaju s dodavanjem Ultra HD-a u svoje domove, robusna ponuda programa ključna je za udovoljavanje njihove želje za privlačnim visoko kvalitetnim Ultra HD programom. Naš dogovor s tvrtkom Vivicast Media i predstavljanje UHD-1 donosi četvrti Ultra HD kanala našoj sjevernoameričkoj platformi. SES i njegovo središte Ultra HD satelitskog susjedstva za kabelske operatere i druge MVPDs koji su spremni za pokretanje Ultra HD diljem svojih mreža postao je preferiranim partnerom i mjesto na kojem trebate biti.”

https://www.youtube.com/watch?v=ADOYRU3U9w8

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ANGA COM 2024

 Već 475 Izlagača – Planovi Prostora i Lista Izlagača Online Andrija Jovićević ANGA COM, vodeća …