8 prosinca, 2022 1:24 am

58 milijuna Smart TV-a povezanih Smart Alliance setom

Smart-TV-Alliance-Logo-SDK

58 milijuna Smart TV-a povezanih Smart Alliance setom

Programeri aplikacija prijavljenih u Smart TV Alliance – osnovanu u 2012 od strane LG Electronics, TP Vision i Toshiba kako bi se stvorile atraktivne usluge za Smart TV aplikacije, neovisno o platformi – razvili su aplikaciju za 58 milijuna Smart TV-a u jednom, integriranom procesu kroz Smart TV Alliance zajednički razvojni portal. Jedna trećina svih Smart TV-a sada su kompatibilni sa Smart TV Alliance razvojnim alatom.
Zajednički razvojni portal smanjuje vrijeme i troškove razvoja aplikacija za rješavanju razvojnih neučinkovitosti i ujedinjuje fragmentirano tržišta Smart TVa.
Uvijek smo koristili Smart TV Alliance platformu za razvoj naših aplikacija“, rekao je Bertrand Issard, predsjednik Uprave, Ngine. “Njihov zajednički proces daje nam certifikat i objavljivanje naših aplikacija na četiri od pet velikih televizijskih brandova u jednom potezu, štedi nam značajno vrijeme i resurse u odnosu na ono što smo ulagati u prošlosti.”
Više od 6.000 programera se registriralo razviti i objaviti svoje aplikacije na portal od otvorenja u lipnju 2014. godine za sudjelovanje. Interes je ogroman – brojka programera raste u prosjeku za 1.000 registriranih svaki mjesec.
Naš razvoj proizvoda na više platformi i dalje omogućeje zamah i jedinstvoza Smart TV Alliance, čiji smo ponosni dio“, rekao je Tamir Goren, potpredsjednik, Digital Media Group, TransGaming. “Rad kroz razvijanje portala Smart TV Alliance je nastavak širenja dosega TransGaminga do milijuna potrošača uz dodatno promoviranje GameTree TV-a kao de facto gaming rješenja za Smart TV.”
SDK 4.0, dostupan krajem mjeseca, uključivat će podršku za najnovije verzije 4.0 specifikacija, kao i poboljšane emulatoer i valjanosti funkcija. Developeri će sada biti u mogućnosti pokrenuti aplikacije više razlučivosti i koristiti više video i audio formata. Paralelno s izdavanjem SDK 4.0, Smart TV Alliance i dalje jača nadzor kompatibilnosti uređaja jačanjem interih uređaja i alata.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …