1 svibnja, 2024 11:46 pm

TERN je lansirao Insight, UltraHD zabavni program

Autor: Andrija Jovićević

insight

 

Novi TV program će se lansirati na poseban događaj na ovogodišnjem MIPCOM u Cannesu, a biti će dostupan kao nekodirani program(free-to-air) na satelitu Astra 19.2 ° istočno.  Insight je četvrti Ultra HD program na ovoj orbitalnoj poziciji, uz koje su već smješteni Pearl.tv UHD, UHD1 by Astra/HD + i Fashion 4k. Insight ima doseg na oko 60 milijuna kučanstava u Europi i Indiji, u partnerstvu sa satelitskim operaterom SES, India’s iTV Network, Russia’s Tricolor DTH platform i tvrtka United4All.

Novi linearni i nelinearni program imat će izvorni UltraHD sadržaj, suradnja stvorena uz vodeće produkcijske kuće, uključujući Zodiak Media, Kiem i Strix.

Insight nudi mogućnosti za gledatelje u interakciji sa programima, istraživanjem i doživljavanjem akcije“, navodi se u priopćenju tvrtke. “Gledatelji sve više gledaju sadržaj na više uređaja, televizijske kuće i oglašivači moraju neprestano pronaći nove načine za povezivanje s gledateljima“, rekao Mariam Zamaray, predsjednik Uprave TERN.

Programiranje će uključivati ​​izvorni činjeničnu zabavu prikazujući nam kao Spartan X (Strix), On The Run (Zodiak Media), Dracula (Strix), 7 Days (Kiem) i Power & (Kiem)

Insight je na vrhu pokretača UHD-a.  Ulažemo u kreativnom, ekonomičan i inovativne načine da se proizvodu najbolji UHD sadržaj ” Zamarayje  nastavio, “Jako smo uzbuđeni zbog mogućnosti što Insight donosi. Ne samo da dajemo oglašivačima više mogućnosti da se uključe s publikom, mi također omogučujemo da gledatelji sami oblikuju program koji žele gledati.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

ANGA COM 2024

 Već 475 Izlagača – Planovi Prostora i Lista Izlagača Online Andrija Jovićević ANGA COM, vodeća …