30 svibnja, 2024 5:23 pm

Zemaljska UHF antena EK BLUE

Andrija Jovićević

U 5 klikova spremna za prijem TV signala

Kako piše u naslovu samo kada otvorite pakiranje ove UHF zemaljske antene sastavljate ju u samo 5 “klikova” i spremni ste za prijem zemaljski TV kanala.  Antena je vrlo neobičnog izgleda u odnosu na antene koje možete vidjeti po našim krovovima, muđutim antena je kračih dimenzija uz odličnu prijemnu dobit od 17dB za prijem od 21-48 CH.

Na karakteristici antene također možete vidjeti frekvencijski rez iznad 48 kanala da se što bolje anuliraju smetnje u prijemu zbog 4G, 5G i GSM koje nažalost su još uvijek veliki problem u HR.

Na svim novim antenama, pojačalima i sl. treba biti napisano L2 ili 5G koji označavaju da je proizvođač konstruirao smanjenje smetnjih koje uzrokuju prejaki signali 4G i 5G mobilne mreže, ali ne znaći da ste se riješili tog problema ako su smetnje još više. Vrlo je bitno da ste na samom prijemu smanjili smetnju što više moguće na samoj anteni kao npr. sa ovom antenom i tada Vam je signal spreman za slijedeći korak.

Pogledajte kratki video koliko je malo vremena potrebno za sastavljanje ove zanimljive zemaljske UHF antene:

Više možete saznati na stranicama:

GitiTech j.d.o.o
Jaruščica 9A
10020 Zagreb

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Terra TA-126 antensko pojačalo

Andrija Jovićević odličnih karakteristika Terra Electronic tvrtka konstantno izbacuje na tržište odlične proizvode. Ovom prilikom …