17 lipnja, 2024 2:51 pm

XPG predstavlja svoj prvi DDR5 memorijski modul

Andrija Jovićević

 XPG je predstavio DDR5 memorijski modul XPG LANCER.  XPG LANCER je XPG-ova prva DDR5 memorija za igrače. Nudi povećanu propusnost, alocira veću propusnost po CPU jezgri i dostiže frekvencije do 5200 MT/s. Opremljen je i tehnologijama PMIC (Power Management Integrated Circuit) i ECC (Error Correcting Code) za poboljšane performanse i stabilnost. LANCER dolazi u kapacitetu od 16 GB.

XPG-ova prva DDR5 memorija za igrače

XPG LANCER uvodi XPG-ove memorije za igrače u DDR5 eru. Dostižući frekvencije do 5200 MT/s, nudi značajno poboljšanje performansi za igranje i overclockiranje. S tehnologijom ECC (Error Correcting Code) taj modul može automatski ispraviti greške, u stvarnom vremenu. Osim što značajno smanjuje opterećenje pri kalkulacijama za CPU, modul nudi i povećanu stabilnost i pouzdanost.

Stvoren za igrače i overclockere

Korištenje visokokvalitetnih integriranih krugova i tiskanih pločica osigurava beskompromisne performanse i pouzdano overclockiranje, što je savršeno za pametne igrače i overclockere. S podrškom za Intel® XMP 3.0, korisnici mogu overclockirati memoriju bez potrebe za ulaskom u BIOS. Nema potrebe za stalnim prilagođavanjem i finim podešavanjem parametara overclockiranja.

RGB štih za igrače

XPG LANCER opremljen je prilagodljivim RGB osvjetljenjem. Korisnici mogu birati između različitih efekata (statični, dišući ili kometni) ili sinkronizirati svjetlo s omiljenom pjesmom u glazbenom načinu rada. Sve ovo može se podesiti iz RGB kontrolnog softvera svih vodećih proizvođača matičnih ploča.

Serija DDR5 memorije LANCER bit će dostupna s frekvencijom od 5200 MT/s u kapacitetu od 16 GB kao jednokanalna ili kao dvokanalni kit. Verzija frekvencije 6000 MT/s bit će predstavljena uskoro.

Da biste saznali dobavljivost i cijene na određenom tržištu, molimo kontaktirajte najbližeg XPG-ovog predstavnika putem www.xpg.com .

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …