prosinac 11, 2018 5:15 pm
Početna / IT news / Xiaomi otvara svoju poslovnicu u Italiji

Xiaomi otvara svoju poslovnicu u Italiji

Xiaomi nama poznatiji po pametnim telefonima izuzetne kvalitete, sve više želi doprijeti do korisnika na globalnoj razini. Toj činjenici u prilog ide i otvaranja svojih poslovnica (trgovina) u Grčkoj, Španjolskoj i Indiji a sada još i s otvaranjem bliže nama, preciznije u Italiji. Premda još sve nije i službeno potvrđeno na službenoj Facebook stranici danas je osvanula fotografija (donosimo je u nastavku) s natpisom „Ciao! Italia”.

No ista je nakon nekog vremena i uklonjena. Osim pružanja servisa za svoje Xiaomi pametne telefone, pripadajuća poslovnica pružat će usluge i prodaje pametnih telefona i ostale opreme iz portfelja tvrtke Xiaomi.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

5G predviđa dvostruku brzinu Interneta za domove u Velikoj Britaniji

5G bežični kućni širokopojasni internet omogućit će britanskim kućanstvima jeftiniju i fleksibilniju alternativu , nudeći …