19 siječnja, 2021 3:32 pm

WhatsApp uvodi tajmer poruke

WhatsApp omogućava korišćenje poruka, kojima se može odrediti rok trajanja.U BETA verziji v2.20.84 Android WhatsApp aplikacije,ubačena je opcija, koja omogućava da odabrana poruka automatski nestane iz Inbox sandučeta korisnika, kojem je poslata, nakon zakazanog perioda.Kako  pokazuje slika ekrana iz DEMO verzije, novi tip poruka imaće ikonicu štoperice, kako bi korisnici znali da se radi o porukama, koje nestaju. Na WhatsApp platformi ove poruke će se zvati Disappearing  Messages  i korisnicima će na raspolaganju biti različiti periodi vremena, nakon kojeg će poslata poruka biti obrisana, i nakon određenog vremena će nestati.

Ove poruke neće biti moguće slikati putem opcije snimanja ekrana i biće zaštićene od prosleđivanja i drugih opcija špijuniranja.Prema opcijama, koje su za sada u ponudi, poruka će nestati sama od sebe za sat vremena, jedan dan, više dana, nedelju dana, mesec dana ili jedne godine.U ovom slučaju je to mogućnost korišćenja samouništavajućih poruka isključivo u okviru grupnih razgovora. Zvuči malo čudno, ali sigurni smo da će WhatsApp, kad prođu uspešni testovi ovog oblika poruka – iste omogućiti i u prepiskama jedan na jedan, koje su mnogo pogodnije mesto za ovakvu opciju.

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Arena Sport kanali besplatno tri meseca na Arenacloud aplikaciji

Krajem prošlog meseca svi tv kanali Arena Sport zajedno sa preko 60 drugih programa, dostupni …