3 ožujka, 2024 11:49 pm

WhatsApp možete koristiti bez Interneta

WhatsApp je jedna od najpopularnijih platformi za razmenu poruka.Nemaju joj pristup baš svi u svetu . Zemlje poput Kine, Severne Koreje, Irana su  zabranile ovu aplikaciju ili ograničile njenu upotrebu.Kako bi pomogla ljudima da slobodno komuiciraju, kompanija WhatsApp je nedavno pokrenula proxy podršku za sve korisnike širom sveta.

Novo ažuriranje će pomoći korisnicima da pristupe aplikaciji čak i ako je Internet usluga zabranjena ili blokirana u njihovoj oblasti u zemljama u kojima je isključenje Interneta uobičajeno ili je WhatsApp ograničen ili blokiran.Ova opcija vam omogućava da se povežete sa WhatsApp-om preko servera koje su postavili volonteri i organizacije širom sveta posvećene pomoći ljudima da slobodno komuniciraju,” stoji u zvaničnom blogu WhatsApp-a.Kompanija će takođe ponuditi smernice o tome kako postaviti proxy. Opcija bi  trebalo da bude dostupna u meniju podešavanja u novoj verziji aplikacije.

WhatsApp uverava korisnike da će proxy veze  održavati nivo privatnosti i bezbednosti koji korisnici uživaju na redovnim vezama.Osigurali smo da ostanu između vas i osobe s kojom komunicirate i da nisu vidljive nikome drugome,ni proxy serverima, WhatsAppu ili Meti“, saopštili su iz kompanije.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Samsungov Novaled poništava konkurentska Solusova 3 OLED patenta

Njemačka tvrtka za OLED materijale Novaled poništila je tri patenta povezana s OLED-om registrirana u …