15 lipnja, 2024 11:13 pm

VipTV, VipSAT i B.net izbacili iz ponude Eurosport kanale svim korisnicima

 

Vipnet na svim svojim TV platformama, VipSAT, VipTV i Bnet, izbacio od 1.1.2018 kanale iz portfelja Discovery Networksa (Discovery Channel, TLC, Animal Planet) kao niti Eurosport 1 i Eurosport 2.  Jednostavno se u pregledu programa pojavila obavijest da ti programi više nisu dostupni, što je opravdano poboljšanjem usluge i najavom “novih, uzbudljivih” premijernih sadržaja već od 2. siječnja 2018.

Možda ta vijest ne bi bila toliko zanimljiva da su neki manje atraktivni programi u pitanju. Uz to u najzanimljivijim trenucima skijaških takmičenja korisnici koji plaćaju ostali su bez tako zanimljivih kanala.

Podsjećamo da su MAXtv i Iskon.TV još u svibnju 2016. iz svoje ponude izostavili sve Eurosport kanale, kao i da će od ove godine Vipnet i B.net prenositi Ligu prvaka (sezonu 2018/2019) i to sve utakmice, čak i kada se igraju istovremeno.

Na jednoj strani imate Eurosport koji tokom cijele godine prenosi najzanimljiviji i najraznovrsniji sport dok na drugoj strani MaxTV i Vipnet radi dodatne zarade stvaraju dodatni sportski paket zbog nogometa i lige prvaka. Naravno ti dodatni sportski paketi se moraju i dodatno extra platiti.

Pitanje je da li želite plaćati dodatne sportske pakete i gledate ih kod kuće ili vam je zanimljivije takve sportske kanale gledati u društvu u nekom kafiću?

Eurosport kanali su ipak daleko zanimljiviji u kućnoj atmosferi.

Ako želite pratiti Eurosport i dalje ostaje Vam da iskoristite satelitsku antenu, a tada za Eurosport ne morate plaćati nikakvu pretplatu. On je potpuno besplatan preko satelita.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …