30 svibnja, 2024 5:55 pm

LG G6 neće imati „G7 nasljednika”

Čelnici LG tvrtke vezane uz proizvodnju pametnih telefona navode kako sve više razmatraju promjene vezane uz flagship modele svojih pametnih telefona, nama poznatijih pod imenom „LG G”. Kao što i sami znamo aktualni model LG G6 pametni telefon tvrtka je predstavila, odnosno učinila dostupnim na tržištu u ožujku 2017, godine. Izgleda kako će LG G6 biti posljednji model poznati kao takav. Čelništvo LG-a razmatra kako naredni modeli iz samog vrha ponude više nemaju dodatak „G” te da se isti zamjeni s nekim drugim nazivom. Kako bi se dodatno pojačala značajka snage, implementacije i moći LG pametnog telefona kao flagship značaja i samog vrha ponude. Ili pak ako bi se zadržao „G” naziv onda bi se prešlo na dvoznamenkaste brojeve u nastavku.

Bez obzira kako bilo i što se odlučilo čini se kako će LG G6 uistinu biti posljednji model kao takav odnosno da LG G7 zaista neće biti njegov nasljednik. Čini se kako ćemo se ipak trebati strpjeti do CES-a kako bi se vidjelo što je LG odlučio po navedenom pitanju.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Dva američka glasovna glumca tužila su startup Lovo jer su njihovi glasovi korišteni za treniranje umjetne inteligencije

  New York Times- dvoje američkih glasovnih glumaca, Paul Skye Lehrman i Linnea Sage, nedavno …