lipanj 18, 2018 9:28 am
Početna / IT news / Vip heroji digitalnog doba

Vip heroji digitalnog doba

Dodjeljene nagrade digitalnim herojima među malim poduzetnicima

Između 10 finalista Vipnetovog natječaja Heroji digitalnog doba, stručni žiri odabrao je troje najboljih. Tvrtke Async, Urban Mobility i Pointers nagrađene su za najbolju primjenu digitalnih alata u poslovanju , a Pointersu je pripala i posebna nagrada publike.

Zagreb, 30. svibnja 2017.-Pobjednicima Vipnetovog natječaja Heroji digitalnog doba dodjeljene  su nagrade na  današnjoj svećanoj dodjeli u  HUB385 centru inovacija u Zagrebu. U zahtjevnoj konkurenciji , pobjedu su odnijele tvrtke Async i Urban Mobility iz Zagreba te osjećki Pointers, koji je osvojio i nagradu publike. Pobjednici su uz uručena priznanja , osvojili i vrijedne nagrade.: sudjelovanje u promotivnoj kampanji Vipneta, edukaciju ili poslovno savjetovanje, izradu profesionalnih fotografija i video sadržaja te vrijedni mobilni uređaj. Nagrade su u ime Vipneta dodijelili Renato Divjak, direktor odjela za prodaju SOHO i VSE korisnicima i Marko Majcenović, direktor odjela za marketing za poslovne korisnike.

Glavni kriteriji odabira pobjednika bili su kreativnost  i inovativnost proizvoda. usluga i poslovanja s posebnim naglaskom na digitalni način poslovanja , a ni malo jednostavan zadatak izbora najboljih pao je na stručni žiri u sastavu: Marko Majcenović (Vipnet), Stipe Dumančić (OPG), Ivana Blažoti Mijoč (Tester), Ivan Brezak Brkan (Netokracija), Stan Scroeder (Mashable), Vedran Stapić (Agroklub), Krešimir Hlede (Greyp) i Dunja Hafner (Degordian)

Tvrtka Async j.d.o.o. digitalna komunikacija ključna je u poslovanju s obzirom na to da je pokrenula nekoliko atraktivnih digitalnih  brendova i proizvoda. Originalnošću se svakako izdvaja startup MyBeeLine-sustav za digitalizaciju i potporu u pčelarstvu a nagradu je preuzeo COO Async, Luka Klancir. Posebnost tvrtke Urban Mobility d.o.o. je u tome što je uspješno pokrenula car sharing uslugu Spin City, koja omogućava korištenje vozila na potpuno novi i drugačoji , digitalni način. Cijeli proces lociranja i rezerviranja dostupnih vozila obavlja se putem aplikacije, a nagradu je preuzeo CEO Urban Mobility, Matija Krznar. Pointers d.o.o. jedan je od pobjednika prema odabiru žirija te je ujedno i osvojio i Nagradu publike s čak 1078 glasova i time postao dvostruki pobjednik natječaja. Ova tvrtka bavi se predstavljanjem turističkih destinacija i atrakcija putem VR 360 materijala, snimkama dronom, HD slika i video materijala. Dodatno, Pointers ima i svoju vrlo uspješnu mobilnu aplikaciju te uskoro kreće i sa webshop prodajom. a nagradu je preuzeo CEO tvrtke pointers, Krunoslav Weinpert.

Svečanoj dodjeli nagrada . uz pobjednike i predstavnike Vipneta, prisustvovali su i finalisti natječaja. kao i prošlogodišnji heroji. Po završetku dodjele, za prošlogodišnje i ovogodišnje heroje organizirana je i besplatna edukativna radionica na temelju digitalne komunikacije i poslovanja, pod vodstvom predavača Tomislava Pancirova.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Rijeka dobila prvu brzu e-punionicu za električna vozila

Uoči početka turističke sezone Hrvatski Telekom i Tower Center Rijeka postavili su prvu brzu e-punionicu …