23 lipnja, 2024 6:01 am

Viber-brisanje pojedinačnih poruka

Autor: Nino Krstačić

v2

Viber softversko rješenje koje je za vrlo malo razdoblje odnosno za pet godina postalo poprilično popularno prvo na Androidu pa i na iOS platformi, s vremena na vrijeme dobije i pokoju novinu. Dolazak igrica na Viber neke je korisnike oduševio dok je neke poprilično razočarao. No sigurni smo kako će vas ova današnja vijest itekako razveseliti.

Naime od sada je pri Viber porukama vašeg pametnog telefona moguće brisati pojedinačne poruke. Odnosno brisanje poruka nije samo ograničeno na cjelokupne razgovore korisnika i vlasnika pametnog telefona već se sada brisanje proširuje i na poruke unutar sheme razgovora.

Novom nadogradnjom ispravljen je odnosno poboljšan rad same platforme, što će svakako obradovati korisnike i poklonike Vibera. Istaknimo i to kako je Viber na Informatičku scenu stupio 2010. godine kao Startup da bi do danas stekao popriličnu popularnost te postao dio Rakutena, Japanske multinacionalne kompanije, koja je Viber kupila ove 2015. godine za nemalih 900 milijona Američkih dolara. Nadogradnja za Viber dostupna je za Android kao i za iOS platformu.

Preuzimanje:

Viber (Android)

Viber (iOS)

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …