18 srpnja, 2024 10:52 am

Fransat dobiva novi identitet i prebacuje sve u HD

fransat-inHD-2015

Francuska satelitska platforma Fransat na Eutelsat satelitu će emitirati sve svoje programe u HD od 1. prosinca. U isto vrijeme Fransat je pokrenu novi brand identitet. DTH platforma emitira sve digitalne zemaljske programe kao servis za one ljude koji nemaju pristup DTT mreži koja se zove TNT u Francuskoj. (www.sat-multimedia.com) Gledatelji morati kupiti Fransat prijemnik ili kompatibilan prijemni za CI + modul i smart karticu za jednokratnu naknadu za gledanje kanala.

DTT mreža će se prebaciti na HD u travnju 2016., a satelitska platforma slijedi prebacivanje.

Fransat će imati simulcast programa u SD do travnja iduće godine, ali se gledateljima već nude svi programi u HD-u. U ponudi su ukupno 25 nacionalnih programa u HD, kao i niz tematskih i lokalnih programa uključujući BFM Business, TV5Monde, KTO, QVC, Mont Blanc 8 i drugi. Za gledatelje s 4K prijemnicima tu je dostupan i Ultra HD Demo program, dok ljudi koji imaju povezan prijemnik s internetom također imaju pristup catch-up TV usluge.

Fransat također nudi četiri vrhunske dodatke: Pack Famille nudi programe iz paketa BIS TV (Groupe AB), Sportski Paket ima Bein Sport 1 i 2, Pack Cinéma nudi četiri programa iz OCS (Orange Cinema Series) i dok Pack Musique ima samo jedan program Melody.

 

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kraj za 4Music, KISS, Magic TV, The Box, Kerrang na Astra 28,2 E

Na britanskom  tržištu ugašeno je nekoliko muzičkih kanala koji su emitovali slobodno (FTA) na satelitu …