23 siječnja, 2022 3:40 am

Viasat History počinje sa 3 sezonom “Zemljovidi ubojstava”

10th June 1953: Police searching the river Thames at Teddington Lock with a telescopic ‘water glasses’ for clues relating to the murder of two teenagers Christine Reed and Barbara Songhurst. (Photo by Edward Miller/Keystone/Getty Images)

Od četvrtka, 22. veljače u 20.55h

  1. sezona

Ova dramatična dokumentarna serija vodi nas u prošlost do najšokantnijih slučajeva ubojstava u povijesti, dok nas voditelj Nicholas Day uvodi u svijet ubojice.

Četiri nove epizode, kroz koje nas vodi Nicholas Day, uključuju ”Ubojstva iz prtljažnika u Brightonu” u kojoj se prikazuju kako su mračna otkrića u ljeto 1934. na željezničkoj postaji u Brightonu i na King’s Crossu potaknula golemu policijsku istragu – čiji je obrat sve iznenadio; ”Ubojstva na riječnoj stazi”, ”Ubojstva u sumpornoj kiselini” te legendarnu priču o Ruth Ellis, posljednjoj ženi koja je bila obješena u Velikoj Britaniji, što je, deset godina poslije, dovelo do ukidanja smrtne kazne.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

TVM Internacional(Mozambik) startovao FTA na 9E

Mozambička javna televizija pokrenula je satelitsko emitovanje za Evropu u Ku opsegu. Stanica TVM Internacional počela je …