siječanj 18, 2020 10:16 pm
Početna / Satelitska TV / Uspešno lansiran Hellas Sat 4 (39E)

Uspešno lansiran Hellas Sat 4 (39E)


Novi satelit Hellas Sat 4 uspešno je lansiran sa rakete Ariane 5 u svemirskom centra u Kourou, Francuskoj Gvajani.Satelit će biti pozicioniran na poziciju 39E i pokrivaće Evropu, Bliski Istok i Južnu Afriku, a očekuje se da će krenuti sa radom u trećem kvartalu ove godine.Hellas Sat 4 će poslužiti kao back up za Hellas Sat 3, koji se nalazi u istoj poziciji i lansiran je 2017. godine.

Komentarišući lansiranje, Christodoulos Protopapas, generalni direktor Hellas Sat-a, rekao je: „Hellas Sat 4 je snažan dodatak našoj mreži i glavna prekretnica u našem poslovnom planu. Ona donosi nove kapacitete koji će našim postojećim i novim korisnicima omogućiti otvaranje novih mogućnosti rasta u aplikacijama, uključujući emitovanje, mobilnost i privatne mreže podataka. Osim toga, to će nam omogućiti da isporučimo visokokvalitetne usluge po konkurentnim cenama, za naše klijente. ”

Komentari

comments

O satelit74

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Telespazio sa erotskim paketom na 13°E

Paket erotskih (porno) kanala iz Italije od 5. januara ove godine emituje sa novog transpondera …