srpanj 15, 2020 8:29 pm

Update za Android Wear donosi Wi-Fi povezivost na LG G Watch R

 

LG G Watch R Wi-Fi 1 

 Uz najnoviji update sustava Android Wear, LG-ev prvi okrugli nosivi uređaj – G Watch R – dobit će podršku za Wi-Fi pa će korisnici moći primati obavijesti i druge informacije čak i bez Bluetooth veze.

Tijekom sljedećih nekoliko dana, Firmware Over-the-Air (FOTA) update za LG G Watch, G Watch R i Watch Urbane bit će dostupan diljem svijeta. Kao jedina kompanija koja je predstavila tri zasebna uređaja s platformom Android Wear, LG je u potpunosti predan Androidovom nosivom ekosustavu.

Osim Wi-Fi mogućnosti za uređaj G Watch R, sva tri LG-eva uređaja će sada podržavati interaktivne prednje strane sata koje vlasnici mogu preuzeti s Google Playa. Ovakve prednje strane omogućuju prikaz dodatnih povezanih informacija uslijed tapkanja po specifičnim područjima.

Najnoviji update će osigurati i podršku za korisne aplikacije, kao što je prikaz četverodnevne vremenske prognoze ili prijevoda na brojne strane jezike, i to baš na satu. Kako nema potrebe za uzimanjem i uključivanjem telefona, Android Wear aplikacije su praktične te štede vrijeme aktivnim i zauzetim korisnicima.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Netfilx gasi neaktivne naloge

Američka filmsko- serijska striming platforma Netflix promenila je svoju politiku što se tiče korisničkih naloga …