18 listopada, 2021 4:18 pm

Tvrtka Samsung najavila je novu generaciju televizora

The Frame and SERIF TV predstavit će se na CES 2019

Andrija Jovićević 

  The Frame i Serif TV koji će biti predstavljeni na CES 2019, najvećem svjetskom sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu. The Frame i Serif TV kombinacija su inovativnog i nagrađivanog dizajna koji odgovara svakom kućnom dekoru s vrhunskom QLED kvalitetom slike i pametnim značajkama, a sve kako bi korisnicima pružili najbolje od televizora.

The Frame i Serif TV najnovije su perjanice iz nove Samsung linije televizora koje prelaze tradicionalan koncept korištenja televizora. Oni sada postaju dio kućnog uređenja koji podižu dizajn svake stambene površine. The Frame i Serif TV bit će predstavljeni na CES 2019 te će se prikazati njihov inovativni dizajn, performanse i način na koji se savršeno uklapaju u svakodnevni život.

The Frame 2019

Kada se ne koristi za uživanje u filmskim trenucima i svakodnevnom televizijskom programu, The Frame Art Mode značajka prikazuje umjetnička djela kako bi pretvorili svakodnevni životni prostor u galeriju umjetnina. Osim toga, senzor osvjetljenja okvira prilagođava boje na zaslonu kako bi odgovarao ambijentalnoj svjetlosti prostorije, pružajući optimalne postavke za prikaz umjetničkih djela na zaslonu.

Ovogodišnji model The Frame također ima netaknutu QLED kvalitetu slike koja nudi dublje kontraste, dublje i tamnije crne boje te 100% volumen boja. S ovim poboljšanjima korisnici mogu uživati u najkvalitetnijim sadržajima i uživati u umjetničkim djelima čak i kada je televizor isključen.

Uz to, The Frame’s Art Store[1] nastavlja se širiti i dogovarati partnerstva sa svjetski poznatim galerijama i muzejima nudeći više od 1000 umjetničkih djela. U Art Store nedavno su dodana remek-djela iz galerija Uffizi u Italiji, Muzej Van Gogh u Nizozemskoj i Te Papa na Novom Zelandu. Samsung će u budućnosti nastaviti širiti partnerstvo s muzejima kako bi ojačao ekosustav umjetničke distribucije.

The Frame također ima Bixby, Samsungov revolucionarni napredak u mobilnoj umjetnoj inteligenciji, koji ga transformira u istinski Smart TV. Korisnici mogu upravljati televizorom i pristupiti platformama za streaming putem jednostavnih glasovnih naredbi koje im pružaju poboljšani doživljaj sadržaja.

Serif TV razvijen je u suradnji s braćom Ronanom i Ervanom Bouroullecom iz Pariza, dva najpoznatija industrijska dizajnera u svijetu koji se bave dizajniranjem namještaja. Serif TV osvojio je prestižnu nagradu iF Design Award 2016., Wallpaper Design Award 2016. u Velikoj Britaniji i Good Design Award 2016. u Japanu, što ga čini prvim Samsung televizorom koji je osvojio ove prestižna priznanja.

Serif TV 2019 također dolazi s najsuvremenijom QLED tehnologijom kako bi korisnici uživali u poboljšanoj kvaliteti slike. Ambient Mode, nagrađivana značajka u Samsungovoj QLED liniji, također je dodana na Serif TV kako bi se poboljšala funkcionalnost. Ova značajka pruža informacije kao što su vijesti i ažuriranja vremenskih prilika, mogućnost prikaza slika i uklapanja u bilo koji životni prostor kad je televizor isključen.

U prošlosti, Serif TV se mogao pronaći gotovo isključivo u trgovinama namještaja, ali će sada biti raspoloživ za kupnju u trgovinama potrošačke elektronike.

Izvor: Samsung

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Era umjetne inteligencije je tu i može promijeniti naše živote onako kako su to učinili pametni telefoni

Završili su 20. WinDaysi u online formatu, koje su putem live streama pratila 742 sudionika. …