28 svibnja, 2022 12:45 pm

TVbeat analitika za Hrvatsku, Sloveniju

Autor: Marina Barić

tv_beat_logo

TVbeat, unakrstna platforma za mjerenje TV gledatenosti u realnom vremenu, danas je potvrdila izlazak svog mjernog modula u Sloveniji i Hrvatskoj.

Po prvi put u povijesti, lokalne televizijske kuće, međunarodne mreže, agencije i oglašivači su u mogućnosti osloniti se na TVbeat mjerenje gledanosti u vrijeme emitiranja. Podaci uživo dostupni su na oba tržišta za postojeće i buduće klijente kroz jednostavnom alatu baziranom na webu. Do kraja godine TVbeat će predstaviti ovo rješenje na još dva europska tržišta.

Hrvatski-Telekom-i-TVbeatOduševljeni smo što smo među prvima zakoračili u prostor mjerenja TV gledanosti na ovaj način. Po prvi put u povijesti televizije pristupačne su povratne informacije o gledanosti u stvarnom vremenu. Sada smo u mogućnosti odmah vidjeti što je zanimljivo i u trendu, a što nije, dok još traje program te dajemo mogućnost klijentima da odmah reagiraju. Promjena emitiranog programa ne temelji se više na osjećaju nego na pristupačnim činjeničnim podacima, prikupljenima iz stotine tisuća kućanstava u realnom vremenu”, komentirao je Laurence Miall D’Aout, TVbeatov CEO.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

MediaTek WiFi 7

Piše: Darko Brlečić MediaTek predstavlja Wi-Fi 7 tehnologiju koja će biti okosnica-zamjena za postojeću klasičnu …