17 lipnja, 2024 3:13 pm

Trostruki laserski televizor ULTIMEA Thor T60

Pokretan tehnologijom RangeMX, ULTIMEA ima zadivljujuću 120% BT.2020 ultraširoku paletu boja i vrhunski omjer kontrasta od 4000:1 koji obogaćuje 1+ milijardu boja i poboljšava detalje za nezaboravno kinematografsko iskustvo.

Piše: Darko Brlečić

Dizajniran za profesionalce, ljubitelje igara i tehnološke entuzijaste, ULTIMEA vam omogućuje da uronite u svijet vizualne briljantnosti.

AI Image Engine koji je posebno razvijen,  poboljšava jasnoću i glatkoću vizualnih detalja, dok HDR10 rekreira realistične efekte zaslona.  MEMC dinamička kompenzacija, osigurava besprijekorno i fluidno iskustvo gledanja za sve medije.

ULTIMEA može pružiti izvanredan zvučni krajolik uz Dolby Atmos i DTS HD, pružajući surround zvuk kino kvalitete. Njegov vrhunski mikroprocesor s 2 GB RAM-a i 32 GB ROM-a osigurava besprijekorne performanse i podržava različite vanjske periferne uređaje, uključujući starije uređaje. Pripremite se za vizualnu revoluciju s našim vrhunskim projektorom! Doživite omjer ultrakratkog dometa od 0,21:1 koji oživljava vaš sadržaj u bilo kojem prostoru.Tihi  rad s radnom bukom ispod 30 dB, uranja korisnika u vas u nesmetanu zabavu.

https://www.ultimea.com/

 

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Televizija sa Stražnjom Projekcijom: Pogled u Prošlost

Televizija sa stražnjom projekcijom (RPTV) bila je revolucionarna tehnologija koja je omogućila prikaz na velikom …

Odgovori