26 srpnja, 2021 6:37 pm

Toshiba UHD televizori

Autor: Darko Brlečić

Toshiba UHD televizor 9

Toshiba UHD televizori

ČAROLIJA ULTRA HD-A

Otkrijte čaroliju Ultra HD-a koju stvaraju televizori iz serije L9 tvrtke Toshiba. Uz četiri puta više piksela no što ih nudi Full HD, ta nova generacija kvalitete slike omogućuje intenzitet koji će zaokupiti vašu maštu. Zadane tvorničke postavke omogućuju vam jednostavnu pretvorbu Full HD sadržaja u gotovo Ultra HD razlučivost. Stoga svoje postojeće filmove i televizijske serije s Blu-ray diskova možete gledati u čarobnoj Ultra HD kvaliteti. I televizor pretvoriti u vlastiti prozor u svijet prepuštajući se najboljoj dostupnoj kvaliteti slike na nevjerojatnom kinozaslonu dijagonale i do 213 cm (84 inča). Zahvaljujući elegantnom dizajnu i inteligentnim inovacijama, serija L9 svojim će se stilom savršeno uklopiti u vaše okruženje.

Tri veličine zaslona dijagonale do 213 cm (84 inča), oštri detalji na više od osam milijuna piksela i Ultra HD razlučivost zaslona od 3840 x 2160 (što daje četiri puta jasniju sliku od Full HD-a) na televizorima iz serije L9 tvrtke Toshiba omogućuju besprijekoran doživljaj. Upravo zahvaljujući Ultra HD-u možete i kupiti televizor velikog zaslona i izvrsne kvalitete slike, jer je to prije bilo nemoguće postići. A same piksele nećete nikad vidjeti, neovisno o tome koliko blizu televizoru sjedite. Stoga i kod kuće možete gledati filmove kao da ste u kinu, neovisno o veličini dnevne sobe.

Snažni modul CEVO™ 4K oživljava filmove, igre i slike tako zaprepašćujuće detaljno da ćete se osjećati kao da ste stvarno na sceni. Zahvaljujući modulu za obradu videosadržaja, ne morate čekati nativni Ultra HD sadržaj. Jednostavno pretvorite svoj Full HD sadržaj u gotovo Ultra HD razlučivost. K tome, modul CEVO™ 4K povećava razlučivost sadržaja standardne i visoke definicije kako bi izgledali znatno poboljšani. Sad možete revitalizirati stare filmove i ponovno uživati u njima u zaprepašćujućoj razlučivosti. A AMR 800, dosad najbolja tehnologija za obradu slike tvrtke Toshiba, daje besprijekornu sliku čak i u prizorima s brzim pokretima, zbog čega je serija L9 Cloud TV tvrtke Toshiba pojednostavnjuje vam upravljanje sadržajem. Objedinjujući televiziju s novim internetskim značajkama, jednostavno možete pokrenuti brzo pretraživanje ili slijediti preporuku za najbolji sadržaj. Stoga uvijek možete pronaći što želite pomoću TV vodiča, pregledati lokalni sadržaj na USB memoriji ili u kućnoj mreži, a ono što odaberete podijeliti s obitelji i prijateljima. Omiljene emisije možete snimiti pomoću funkcije USB snimanja. Ili prenijeti glazbu, videozapisa i fotografije s računala na veliki zaslon putem značajke Intel® WiDi. A uz ugrađeni Wi-Fi® i web-preglednik možete se bežično povezivati s omiljenim sadržajem izležavajući se u naslonjaču.savršena za ljubitelje akcijskih filmova i sporta.

 

 

 

Info: toshiba-croatia

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Gaming na LG Televizorima

Piše: Darko Brlečić Gaming na LG-evim premium televizorima doseže novu razinu s ažuriranjem Dolby Visiona …