svibanj 22, 2018 12:18 pm
Početna / IPTV/Kabel / The Brooklyn 5 G Summit

The Brooklyn 5 G Summit

Autor: Dragan Arunović

Novosti iz Nokie

Nokia i istraživački centar  NYU WIRELESS na NYU Tandon School of Engineering zajednički organiziraju četvrti Brooklyn 5G Summit u Brooklynu, New York koji će se održati od 19-21,  travnja  2017.

Četvrti Summit će se graditi na postignućima u protekle tri godine, vođeni ovogodišnjom temom “Koliko je  blizu  5G komercijalnoj stvarnosti?” Ovogodišnji summit će se usredotočiti na cjelokupni dizajn 5G end-to-end sustava u cijelom rasponu spektra, 5G regulatorne aspekte i 5G pre- komercijalni sustavima. Osim toga,  će raspravljati o raznim primjerima upotrebe za 5G u razvoju Internet stvari (IOT) prostora pozivajući odabrane start-up tvrtke da  podijele svoj rad u više područja.

2017. Brooklyn 5G Summit okuplja R & D vođe mobilne industrije u poslovanju, vlade i akademske zajednice za istraživanje budućnosti 5G bežičnih mreža. Ovaj četvrti godišnji samit će predstaviti i raspraviti trendove u cilju otkrivanja „ što radi, a što ne” i najbolje pristupe u svladavanju izazova što je 5G komercijalna stvarnost. Rasprave će biti usmjerene oko mnogih vrhunskih tema, uključujući 5G dizajn radio sustava, novih koncepata i postignuća u pružanju poboljšanja broadbanda, masivan stroj kritične komunikacije i programiranja mreža. Uz keynotes, usmene prezentacije i žive panel diskusije, Summit će također uključivati predstavljanje 5G tehnologija iz osnovanih i start-up kompanija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Moj Android TV gleda MaxTV OTT, a nisam na HT internetu

HT u završnoj fazi aplikacije za Android TV HT je u svibnju prošle godine predstavio …

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?