rujan 20, 2018 12:55 am
Početna / Satelitska TV / Tennis Channel partner sa 24i Media

Tennis Channel partner sa 24i Media

24i Media, globalni razvojni programer aplikacija, pomaže snabdjeti nedavno pokrenutom aplikacijom Tennis Channel, koja je sada dostupna na iOS, Android, Apple TV, Amazon Fire i Roku uređajima. Redizajnirana aplikacija omogućuje gledateljima da gledaju tenis bilo gdje u kući ili u pokretu.

Naši obožavatelji očekuju pristup tenisu u bilo kojem trenutku, bilo gdje i na brojnim uređajima“, rekao je Adam Ware, viši potpredsjednik, voditelj digitalnog i poslovnog razvoja, Tennis Channel. “Kada je Tennis Channel i Sinclair Digital Group razmotrile potencijalne partnere, 24i je na vrhu popisa s obzirom na njihovo iskustvo u izgradnji kompleksnih OCH aplikacija za više uređaja.”

Nova aplikacija Teniski kanal ima novi izgled i dojam na svim uređajima i nudi neusporediv pristup podudarnosti uživo i na zahtjev te pokrivenosti tenisa.

“Drago nam je što radimo s Tenisom Channelom kako bismo im pomogli da rastu svoju publiku”, izjavio je Martijn Van Horssen, izvršni direktor, 24i. “Naše partnerstvo s Tennis Channelom pokazuje naš kontinuirani uspjeh dok nastavljamo širiti svoj trag na tržištu Sjeverne Amerike.

Autor: Dragan Arunović

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Svako šesto domaćinstvo koristi DAB + prijem

Autor: Darko Brlečić Uporaba odnosno prisustvo DAB+ prijema razlikuje se od države do države. Tako je …