15 lipnja, 2024 10:56 pm

Tele2: Samsung Galaxy S6 i S6 edge s herojima filma „Osvetnici“

TELE2_Samsung Galaxy S6 i S6 edge s herojima filma Osvetnici

Tele2 je od danas započeo promociju paketa sa Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 edge uređajima uz promotivne Mix tarife u kojima svaki kupac na poklon dobiva i zaštitnu masku s likovima heroja filma „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“. U promotivnim Mix tarifama kupac ostvaruje popuste na iznos mjesečne naknade u rasponu od 75 kuna do čak 200 kuna.

Svi postojeći i novi, privatni i poslovni korisnici koji potpišu ugovor na 24 mjeseca tijekom travnja i svibnja 2015. za mjesečnu naknadu od 275 kuna mogu dobiti Samsung Galaxy S6 ili Samsung Galaxy S6 edge i tarifu Mix 200 sa kojom mogu ostvariti 2000 minuta razgovora prema svim mrežama, poslati neograničeni broj SMS poruka, te uživati u 3 GB podatkovnog prometa. Uz oba uređaja kupac dobiva zaštitnu masku u kojoj vrlo jednostavno mijenja likove jednog od 4 heroja filma „Osvetnici 2: Vladavina Ultrona“ koji uskoro stiže na velike ekrane.

Samsung Galaxy S6 dolazi u 3 boje; safirno crne, biserno bijele i zlatno-platinaste boje, a jednokratna uplata prilikom sklapanja ugovorne obveze iznosi 1595 kn. Ukoliko se kupac odluči na paket u kojem se nalazi Samsung Galaxy S6 edge opet će moći birati između safirno crne, biserno bijele i zlatno-platinaste boje, a uz sklapanje ugovorne obaveze će jednokratno izdvojiti 2695 kn. Samsung Galaxy S6 edge će od 22. svibnja biti dostupan i u smaragdno zelenoj boji. Jednokratni iznos naknade za uređaje je moguće platiti i kreditnim karticama na rate.

Promotivna akcija traje do 31.05.2015. na svim Tele2 prodajnim mjestima. Zaštitne maske su dostupne do isteka zaliha. Više informacija kupci mogu naći na www.tele2.hr.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Kineske tv kompanije vodeće u Rusiji

Kineski brend Haier istisnuo je korejski Samsung sa vodećeg mesta na ruskom TV tržištu. Po …