19 svibnja, 2024 12:53 pm

Epsonov industrijski pisač za oznake

c7500_left04

Proizvođači sada mogu sami izrađivati prilagođene oznake visoke kvalitete

 Novi pisač za naljepnice ColorWorks C7500 vrhunski je alat za vlastitu produkciju oznaka visoke kvalitete čime proizvođači ostvaruju uštedu vremena i novca. Produkcijom malih serija prilagođenih oznaka ovaj model otklanja troškove povezane sa pre-produkcijom.

C7500 nadovezuje se na prethodni model TM-C3500 koji omogućava produkciju naljepnica u boji u malim serijama i prema trenutnim potrebama uz visoku kvalitetu i brzinu ispisa. C7500 uključuje:

  • visoku kvalitetu ispisa (600 x 1200 dpi)
  • brzi ispis (300 mm / sek.)
  • izuzetno pouzdan rad uz novu permanentnu glavu pisača PrecisionCore MicroTFP

Ovaj industrijski pisač omogućava proizvođačima ispunjenje potreba za označavanjem proizvoda unutar tvrtke što se odnosi na oznake za hranu i piće, pakiranja i kutije, ali i na oznake EU Energy i GHS.

c7500_left_rewinder01Troškovi pre-produkcije koje otklanja C7500 odnose se na otpad (škart) te potrebu za držanjem velikog broja naljepnica u skladištu.

Nova glava pisača PrecisionCore MicroTFP posebno je konstruirana za komercijalnu produkciju oznaka u proizvodnoj industriji. Ona radi izuzetno pouzdano i proizvodi naljepnice visoke kvalitete uz visoku brzinu rada.

Tehnologija verifikacije mlaznica te zamjena točaka onemogućavaju pogreške u ispisu i „mrtve“ piksele te tako osiguravaju stalnu kvalitetu ispisa. Pisač koristi individualne uloške s tintom visokog kapaciteta, a korisnik treba mijenjati samo onu boju koja je potrošena te tako smanjuje troškove ali i količinu otpada.

C7500 jednostavan je za korištenje i gotovo da ne zahtijeva održavanje. Kontrolni LCD panel omogućava jednostavno i brzo postavljanje pisača, a uvođenje najnovijeg Epsonovog seta naredbi ESC/Label omogućava integraciju praktički u bilo koji operativni sustav. Oštar ispis postiže se tehnologijom promjenjive veličine kapljica (Variable Sized Droplet Technology – VSDT).

Ključne značajke:

  • Ispis malih serija oznaka u boji (CMYK)
  • Visoka kvaliteta ispisa u razlučivosti 600 x 1200 dpi
  • Nova glava pisača PrecisionCore MicroTFP u postavci linehead
  • Brzi ispis od 300 mm / sek.

 

Info o uređaju: www.epson.hr

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …