29 svibnja, 2024 11:11 pm

Tangent Audio DAB2Go Junior i DAB2Go+

Pripremio: Darko Brlečić

Tangent DAB2Go +

Tangent Audio proširuje svoj portfelj s novim prijenosnim radio aparatima. Novost u ponudi su uređaji koji posjeduju DAB+ prijemnik, prijemnik koji će zamijeniti klasični FM prijemnik.

Uređaji DAB2go Junior i DAB2Go + su radio aparati koji se mogu između ostaloga koristiti kao budilice, te se također mogu montirati na zid uz pomoć zasebnih nosača. Dab2GO+ i DAB2go Junior koriste jednostavni Danski  dizajn s retro-štihom. Oba radio uređaja posjeduju zvučničku jedinicu od 76 milimetara, smještenu unutar kućišta uređaja.

DAB2go+ je izrađen kao kompaktni uređaj s malim funkcijskim tipkama, zaslonom smještenim na gornjoj desnoj strani. Uređaj podržava FM/DAB/DAB+ , Bluetooth povezivost, a baterija može izdržati 8 sati reprodukcije. DAB2go+ dolazi u tri izvedbe: piano bijeloj i crnoj, te u izvedbi od oraha.

DAB2go Junior je mlađi brat u Tangentovoj DAB2go seriji prijenosnih radija. Rukovanje s FM analognim i digitalnim DAB i DAB + platformama je vrlo lako, također je opremljen  Bluetoothom, te koristi četiri AA baterije. Ovaj model dolazi u izvedbi crno/sivoj ili bijelo/sivoj.

Info:https://tangent-audio.com

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

Terra TA-126 antensko pojačalo

Andrija Jovićević odličnih karakteristika Terra Electronic tvrtka konstantno izbacuje na tržište odlične proizvode. Ovom prilikom …