20 listopada, 2021 9:57 am

SVS Prime Wireless System

Američki  Multipraktik

Darko Brlečić

 Svatko od nas se barem jednom zapitao da li investirati u jedan veliki stereo sustav i u zaseban sustav koji bi bio povezan s računalnom mrežom i pametnim uređajima. Takva razmišljanja vrlo često dovode do velikih glavobolja, financijskih pucanja ili jednostavno do odustajanja od prvobitnih zamisli. Američka kompanija SVS Sound nudi cjelovita rješenja prema potrebama korisnika. U ovom trenutku su vrlo popularni tzv. bežični zvučnički sustavi koji mogu primiti signal iz različitih izvora, te ne koštaju pravo bogatstvo.

SVS Prime Wireless bežični zvučnički sustav kombinira duboki i koherentni zvuk s kontrolom preko pametnih naprava. Opremljen i WiFi i Bluetooth vezom, te mogućnost kontrole sa pametnog telefona ili bilo kojeg mobilnog uređaja, nudi istinsku stereo separaciju, snažno unutarnje pojačalo snage od nemalih 200 watta s režimom rada u D klasi, DAC visoke rezolucije 192kHz / 24-bitni DAC i precizno podešenu digitalnu  skretnicu.

Upravljanje sustavom ovih glavnih bežičnih zvučnika jednostavno je i neprimjetno pomoću DTS Play-Fi aplikacije preko WiFi-a, ili čak s glasom pomoću Amazon Alexa uređaja.  Prime Wireless zvučnički sustav se lako može koristiti kao pametna bežična glazbena zona u čitavom domu, za multi-room audio aplikacije, nadogradnja je uvijek moguća. Također estetski moment nije zapostavljen, zvučnički sustav je dobavljiv u dvije varijante:crnoj gloss i bijeloj gloss izvedbi. Od nedavno SVS Sound proizvodi su dostupni i kod HR uvoznika(podaci u redakciji).

https://www.svsound.com/

Komentari

comments

O Darko Brlečić

Pročitaj i ovo

T+A SERIES 200

  Analogna vanjština kombinirana s modernim digitalnim mogućnosti, a sve s njemačkim pedigreom, zvuči jako …