20 listopada, 2021 9:47 am

SUPRA CABLES

Autor: Darko Brlečić

HF100 -2 - HDMI

SUPRA CABLES

Renomirani švedski proizvođač audio/video kabela i dodatne opreme već dobrih 7 godina radi malu pomutnju na HR tržištu. Naime, proizvodi te tvrtke nude jedinstven omjer uloženo/dobiveno, a sve je to popraćeno strogim industrijskim certifikatima koje kod američkih kompetitora nisam vidio. Između ostaloga na stranici ovog proizvođača mogu se naći tehnički podatci koji su vezani za sve vrste kabelskih proizvoda, te formula izračuna koja je dovela do tih produkata. Ponuda HDMI kabela baš nije reprezentativna. Zapravo, ona se svodi na bazni model HF 100 iz kojeg se rade razne dužinske izvedbe, te izvedbe DVI-HDMI.

Tvornički terminirani metar HDMI 1.3 kabela košta 400 kuna, a može se kupiti na tzv. rezani metar gdje se cijena kreće cca 70 kuna. Hobisti koji su skloni lemilici, a tehnologija izrade video kabela im nije strana, zasigurno će se odlučiti za tzv. rezani metar kabela.

Moje iskustvo sa svim vrstama audio i video kabela iz produkcije SUPRA je odlično. Slika je bogata detaljima, rubovi su oštri, a prikaz ljudskih likova, njihove kretnje kao i ambijent radnje precizno je definirano. Tonski zapis vrvi čistoćom prezentacije posebno kod dijaloških okvira (razgovor među glumcima tijekom radnje).

 

Review Overview

Ukupna ocjena

Ukupna ocjena

User Rating: Be the first one !

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Novi Samsungov Zvučni Lider- TEST

SAMSUNG HW-Q950A Piše: Darko Brlečić Soundbar 11.1.4 kanalni zvučnički sustav Samsung je ovu godinu započeo …