18 lipnja, 2024 5:16 am

ST dodaje Civolution vodeni žig na 4k SoCs

st-microelectronicsst-microelectronics

ST dodaje Civolution vodeni žig na 4k SoCs

STMicroelectronics, globalni stručnjak za poluvodiče i Civolution, davatelj tehnologije i rješenja za identifikaciju i upravljanje sadržajem, najavili su integraciju Civolution NexGuard forenzičkog vodenog žiga sa ST’s UltraHD-4K Cannes and Monaco SoCs kako bi otkrili neovlašteno dijeljenje digitalnog sadržaja i pomogli u borbi protiv piratstva.

Forenzički vodeni žig je sredstvo kojim se na jedinstven i neprimjetan način identifikacijski kod umetne u medijsku imovinu, radi li se o filmu, video ili bilo kojoj drugoj vrsti sadržaja. Dodavanjem jedinstvenog identiteta u medija ili sadržaj, isti postaje prepoznatljiv. Digitalni vodeni žig se koristi za provedbu ugovorne usklađenosti između vlasnika sadržaja i primatelja. On pruža dokaz zlouporabe i link na izvor curenja. Integracijom Civolutionovog NexGuarda s Ultra HD 4K Cannes (STiH314 /318) i Monaco (STiH414 /418) SoCs, ST osigurava ponudu protiv piratstva digitalnog sadržaja.
Civolution i ST radili su zajedno kako bi dodali podršku vodećem digitalnom vodenom žigu, rješenju s moćnom Cannesu i Monako SoCs za UltraHD4K usluge“, rekao je Alex Terpstra, predsjednik Uprave Civolutiona. Kao vodeći pružatelj forenzičkog vodenog žiga i demo rješenja, Digital Cinema, PayTV i streaming, mi smo ponosni što smo usko surađujući s ST implementirali naše rješenje u snažan Cannes i Monaco chipset. Ova nedavna integracija još je jedan dokaz o NexGuard ulozi kao ključnoj komponenti pružanja najboljeg u klasi inovacija za visoko vrijednu zaštitu sadržaja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Sport1 zatvara striming platformu Sport1 Extra

Nemački sportski emiter tv sportski  emiter Sport1 ugasiće platformu za striming, Sport1 Extra krajem maja …