18 srpnja, 2024 9:30 am

Cello lansira ‘naočale-free’ 3D TV tehnologiju

CES 2012 Images by David Cardinal

Cello lansiranaočalefree’ 3D TV tehnologiju

iCello Electronics, proizvođač televizora iz UK-a, dodao je free 3D tehnologiju bez naočalaputem Stream TV mreže svojoj liniji proizvoda. Televizori, prvenstveno oni od 50 do 65 inča, koriste 4K ploču za maksimalnu jasnoću i imaju realno vrijeme pretvorbe u poseban UltraD format s bilo kojeg 2D ili 3D izvora.
Stream TV-3D-beznaočala iskustvo gledanja je nevjerojatno“, rekao je Brian Palmer, Cellov CEO. Jačanje naših proizvoda u ovoj naprednoj tehnologiji je apsolutni preokret i veselimo dolasku na europska tržišta.
Naš globalni doseg i dalje raste s dodatkom Cella u našu obitelji brand partnera,” izjavio je CEO Stream TV mreže, Mathu Rajan. “Njihov ugled za kvalitetu čini Cello savršenim partnerom, a mi smo uzbuđeni raditi s njima.
Za očekivanu cijena od 2.500 £ za 50inčni model i £ 3.500 za 65inčni model, novi Cello televizori će podržati Qualcomm 8074 Snapdragon čipom za real-time UltraD obradu sadržaja iz bilo kojeg izvora: Bluray, kabelska, satelitska, Xbox, PlayStation i OTT usluge kao što su Netflix. Svi modeli omogućuju gledateljima da prilagode količinu dubine za istinski ugodan doživljaj gledanja.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Vankyo

    Od svog nastanka 2017., Vankyoova priča uvek je bila o inovacijama. Kao jedan …