15 srpnja, 2024 10:14 pm

Sonyjev BRAVIA™ TV X91C je ultra-tanak, pametan i ultra-velik

SONY_BRAVIAKD-75X9100C

Radi se o impresivno velikom, a tankom televizoru. S inspirirajućim 75″ (189.3cm) zaslonom koji je tanak samo 15mm1, novi BRAVIA X91C 4K LCD televizor tvrtke Sony čini beskompromisno stilsku pojavu u bilo kojem životnom prostoru. Pojačan jedinstvenom Sony edge-coating tehnologijom, virtaulni oštri zaslon osigurava velike, prekrasne slike.

Snažni 4K Procesor X1 donosi kvalitetu slike bilo čemu što gledate. Svaki izvor inteligentno je analiziran i nadograđen na gotovo 4K rezoluciju, bilo da gledate običan TV, Blu-ray diskove, DVD-e ili internetske videozapise. Sonyjev jedinstveni TRILUMINOS zaslon osigurava veliki raspon boja na zaslonu, evocirajući punu emociju svake scene s bogatim, živim crvenim, zelenim i plavim bojama.

Google Cast omogućuje vašem mobilnom uređaju da se neprimjetno poveže i ostvari interakciju s vašim televizorom kao nikad prije. Cast aplikacije, igre, filmove, fotografije, glazba i još mnogo više s vašeg pametnog telefona ili tableta sa samo jednim pritiskom gumba, a bez potrebe za set-upom za uparivanje i nezrcaljenje zaslona.

Koristite Glasovno pretraživanje kako biste pronašli nove i uzbudljive sadržaje – samo govorite u ugrađeni mikrofon na svojem daljinskom upravljaču na dodir ili koristite svoj Android ili iOS mobilni uređaj. Surfajte kroz stotine aplikacija i igara na Google Play trgovini. Od akcije i zabave do online videa i potpuno opremljenih medijskih poslužitelja.

BRAVIA X91C je kompatibilan sa HEVC, standardnim VP9 i HDMI za 50p/60p – što znači da možete uživati u svim svojim omiljenim sadržajima, uključujući sve veći izbor 4K video streaming usluga. Ovosezonski izbor 4K televizora tvrtke Sony je prošireno s još dva nova modela sa snagom našeg 4K procesora X1 i Android TV-a. BRAVIA X80C (49″ i 55″) jednostavno daje sve što je potrebno za odlično 4K iskustvo. 55″ ili 65″ tanki ekran, moderni BRAVIA S80C je blago zakrivljen te vas uvlači još dublje u zabavu.

Tanki novi BRAVIA X91C 75″ 4K LCD TV tvrtke Sony je dostupan od sredine rujna 2015. godine.

BRAVIA X91C – tehničke specifikacije

Veličina zaslona 75” (189.3 cm)
Rezolucija 4K (3840×2160)
Slika 4K Processor X1
Boja TRILUMINOS Display
Motionflow Motionflow XR800Hz
Sustav zvučnika 2.2 kanal s glavnim zvučnikom (20x100mm) x2, woofer (60mm) x2
Audio S-Master digitalno pojačalo, S-Force Front Surround, Clear Audio+, DSEE, Clear Phase
Korisničko iskustvo Android TV, Sony one-flick entertainment
3D Aktivan
One-Flick daljinski upravljač Uključen

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …