1 srpnja, 2022 10:44 pm

Samsung Galaxy View s zaslonom pri 18.4“

Autor: Nino Krstačić

Samsung

Na nedavno završenom IFA sajmu u Berlinu, Samsung je za kraj naveo kako će krajem godine na tržište donjeti 18.4“ tablet. Iako za sada nema mnogo informacije u svezi pripadajućeg tableta, jasno se zna kako će njegovo tvorničko ime glasiti SM-T670. Ono što bi Samsung Galaxy View moga donositi proteže se između TFT LCD zaslona rezolucije 1080p.

Exynos 7580 chipsetom te osmero-jezgrenim procesorom, radnog takta 1.6GHz. Pripadajuće specifikacije dadu se razabrati iz potvrđenog certifikata tvrtke Bluetooth SIG. Ostale informacije kazuju kako će Samsung Galaxy View sa sobom donositi 32GB interne memorije, odnosno 2GB radne.

Iako za sada nije potvrđena dostupnost utora za MicroSD karticu, sigurni smo kako će je navedeni tablet i posjedovati. Stražnja (primarna) kamera dolaziti će s 8MP, dok bi ona prednja (sekundarna) raspolagala s 2MP.

Android 5.1 Lollipop biti će predinstaliran na Samsung Galaxy View tabletu, dok bi čitavo napajanje izvršavala baterija kapaciteta 5700mAh. Ovo su za sada sve informacije s kojima raspolažemo. Nadamo se kako ćemo u skorašnje vrijeme dobiti koji navod više u svezi nadolazećeg 18.4“ tableta iz Samsunga.

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

NOKIA QLED TV

Piše: Darko Brlečić Ime Nokia mnoge asocira na stara vremena kada su se radili kvalitetni …