18 travnja, 2024 5:00 pm

Snapchat uveo nove filtre pri selfie fotografiranju

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

sn3

Nakon što je u rujnu prošle godine po prvi puta „Snapchat“ uveo filtre za selfie fotografiju, mnogi su se korisnici obradovali, dok je druga polovica negodovala. Dakako bilo je tu smješnih, simpatičnih, zabavnih te otkačenih filtera, no čini nam se kako je ova posljednja „nadogradnja“ uvelike promijenila način stvaranja selfie fotografija na Snapchatu.

Možda ste i primijetili (zapravo smo sigurni kako jeste) da je posljednji update Snapchat aplikacije na Android i iOS mobilnoj platformi, donio niz noviteta kada je riječ o filtrima. Sada čak možemo mijenjati lica s osobom s kojom radimo selfie ili pak u potpunosti izobličiti naše lice pri fotografiranju.

Možemo dobiti uši te njušku, može nam iz usta izlaziti duga ili pak možemo biti poput pravog pravcatog svemirca. Naravno nisu ovo sve aktualne mogućnosti Snapchat-a već dakako za isti je potrebno preuzeti aplikaciju te je dakako sami i isprobati.

Znamo i sada kako će i ovi filtri naići na dozu „loših komentara“, dok će ipak velika većina (sigurni smo) iste svakako i podržati. Nadamo se kako će vam se novi filtri svakako dopasti, isto kao što su i nama.


Preuzimanje:

Snapchat (Android)

Snapchat (iOS)

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …