siječanj 18, 2020 1:16 pm
Početna / Satelitska TV / Sling TV na Google Chromeu

Sling TV na Google Chromeu

OTT usluga Sling TV pokrenula je  preglednik na popularnom web pregledniku Google Chrome. Dostupno u beta verziji za sve nove i postojeće korisnike Sling TV-a, kompatibilnost Sling TV-a s Chromeom korisnicima omogućuje gledanje televizije uživo i na zahtjev izravno u web pregledniku, bez potrebe za preuzimanjem aplikacije.

“Sling TV iskustvo na Google Chromeu nije samo brza, intuitivna i nevjerojatno jednostavna za upotrebu, već korisnicima daje i dodatnu korist neprimjetnog pokretanja televizije uživo i na zahtjev, uz klik miša”, izjavio je Jimshade Chaudhari, potpredsjednik upravljanja proizvodom za Sling TV. “Slingovi korisnici mogu prenijeti svoje omiljene kanistanske sadržaje, poput živih NFL igara ili sljedeće epizode Game of Thrones na Sling.com, bez problema s preuzimanjem dodataka ili prijavom na drugi uređaj.”
Beta inačica Sling TV-a u pregledniku dostupna je odmah na najnovijoj verziji uređaja i operativnih sustava koji podržavaju Google Chrome. Sadrži popularne značajke kao što su “My TV” i  “Continue Watching”, plus jednostavan pristup postavkama računa, roditeljskim nadzorima i još mnogo toga. Slingov TV prvi igrač u pregledniku nastavit će razvijati dodatne značajke na Google Chromeu, uključujući DVR i vodič za mrežu.

 

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Telespazio sa erotskim paketom na 13°E

Paket erotskih (porno) kanala iz Italije od 5. januara ove godine emituje sa novog transpondera …