30 svibnja, 2024 6:14 pm

Sky Sport Deutschland osigurao prava na Moto GP

Sky Sport Deutschland  osigurao je prava na prenos svih MotoGP Grand Prix trka, Tissot Sprinta, kvalifikacija i treninga.Emiter će prikazivati ​​trke na svim distribucijskim kanalima u Nemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Sky Sport će takođe prenositi Moto2, Moto3 i MotoE trke kada nova sezona počne 8.3. 2024.Hans Gabbe,potpredsednik za sportska prava i komercijalizaciju u Sky Deutschland, rekao je: „Kupinom prava na prenos uživo na MotoGP, kao i na Moto2, Moto3 i MotoE,ćemo ponuditi ljubiteljima motosporta u Nemačkoj najbolju trkačku seriju u svet na dva točka. Bilo MotoGP, Formula 1 ili IndyCar serija: Ako volite spektakularan moto sport, naći ćete ga na Sky Sportu.”

Alex Arroyo, šef odela za medijska prava, Dorna Sports, dodao je: „Veoma nam je zadovoljstvo objaviti novi ugovor sa Sky Sportom, liderom u pay-TV-u u Evropi i Nemačkoj, koji emituje najbolji sportski sadržaj u zemlji. Znamo da će ponuditi MotoGP –  najbolji spektakl  našim fanovima i kvalitetno i izveštavanje. Nemačka, Austrija i Švicarska su bile i biće ključna tržišta za ovaj sport, koji želimo još više širiti.”MotoGP sezona 2024.obuhvatiće ​​22 Grand Prix vikenda.

Komentari

comments

O Dragan Brčina

Veliki entuzijasta satelitske tehnike. Sa velikom voljom i veseljem prenosi satelitske vijesti čitateljima već nizom godina. Posebna strast je informiranje čitatelja gdje i kako gledati prijenose fudbala, tenisa, košarke i formule...

Pročitaj i ovo

Sky Italia produžila ugovor na Premier League

Sky Italia produžila je ugovor o pravima na emitovanje engleske Premier League za još tri …