19 svibnja, 2024 1:35 pm

SES u nastavku ugovora kod ProSiebenSat.1 sa SD i HD kanalima

 

Digital StillCamera

SES je obnovio vrijedan ugovor o distribuciji s ključnim klijentom ProSieben i Sat.1. Dio posla pokriva sve emitirane skupine FTA standardnih prijenosa. Uređaj i igraonica MX1 u vlasništvu SES-a nastavit će se nositi s tehničkim uslugama. Ono što je važno za posao je da se SES zadržava na standardnim kanalima ProSieben,,Sat.1, što znači da će dvojne emisije, u SD i HD, i dalje zauzimati kapacitete na SES-u na 19,2 stupnjeva istočno.
U sklopu višegodišnjeg sporazuma o obnovi, SES će osigurati satelitske kapacitete za  prijenos kanala ProSiebenSat.1, kabel eins, sixx, Sat.1 GOLD, ProSieben MAXX and kabel eins Doku, kao i regionalni programi Sat. 1 u Bavarskoj i Sjevernoj Rajni-Vestfali. Ugovor također uključuje dodatne tehničke usluge od SES-ove podružnice MX1, globalnog pružatelja usluga medija.

U Njemačkoj, 46 posto televizijskih gledatelja prima programe putem satelita – i sve više i najkvalitetnijih HD  kanala putem SES platforme HD +. Ovim novim ugovorom osiguravamo da naše besplatne TV postaje zadržavaju svoj visoki doseg putem satelita. Stoga mi je drago što želim poželjeti dobrodošlicu nastavku naše dugogodišnje suradnje sa SES-om “, izjavio je Nicole Agudo Berbel, glavni direktor za distribuciju i EVP / Digital Publishing ProSiebenSat.1 Media SE.

Vrlo nam je drago nastaviti raditi s ProSiebenSat.1, jednim od naših najvažnijih kupaca. Međutim, ovaj sporazum o obnovi je također dobrodošla vijest za sve gledatelje televizije sa satelitskim programima, koji mogu nastaviti primati  kanale ProSiebenSat.1 grupe. Satelit je i ostaje jedina prijenosna infrastruktura koja njemačkim gledateljima omogućuje pristup cijelom programu bez ikakvih dodatnih troškova “, dodao je Christoph Mühleib, MD / Astra Deutschland.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Persiana Fight HD novi sportski FTA kanal na 52E

Na satelitu TürkmenÄlem/Monacosat (52°E) pokrenut je novi besplatni (FTA) kanal visoke definicije (HDTV) pod brendom …