svibanj 21, 2019 7:12 am
Početna / IT news / Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S

Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S

 

Namijenjen lakšem poslovanju malih i srednjih poduzeća

 Andrija Jovićević

 Schneider Electric objavila je stavljanje u prodaju proizvoda Easy UPS 3S u Europi, na Bliskom Istoku, u Africi i Latinskoj Americi. Easy UPS 3S je uređaj za besprekidno napajanje energijom (UPS) od 10-do-40kVA robusnih karakteristika i kompaktnog dizajna. Olakšana ugradnja, korištenje i održavanje ovog novog uređaja omogućavaju kontinuitet u poslovanju malih i srednjih poduzeća.

Easy UPS 3S predstavlja izuzetnu kombinaciju kompaktnog dizajna (u smislu prostora kojeg uređaj zauzima), te naprednih značajki proizvoda, namijenjenih zaštiti opreme u mnogim okruženjima od oštećenja uzrokovanih isključivanjem struje ili prenapona. Ova jedinica osigurava do 96 posto učinkovitosti pri načinu rada s dvostrukom konverzijom napona, te do 99 posto učinkovitosti pri načinu rada za uštedu energije ECO, čime se standardi ove grane industrije za UPS uređaje od 10-do-40kVA podižu na novu višu razinu.

Ova nova ponuda dostupna je s ili bez baterija, a namijenjena je rješavanju različitih potreba u poslovanju. Klijenti također mogu koristiti mogućnost usluge puštanja u rad kako bi bili sigurni da je Easy UPS 3S pravilno i sigurno konfiguriran za optimalan rad, pouzdanost, sigurnost i osobni mir.

Ovaj novi proizvod ima široki raspon ulaznog napona te pouzdanu zaštitu od preopterećenja, a sve u kompaktnom i laganom obliku koji ne zauzima puno prostora. Konstruiran je i ispitan prema stres testovima kompanije Schneider Electric – zbog čega se izvrsno uklapa i u prostor podatkovnih centara, te manje zahtjevna industrijska okruženja. Ugradnja je brza i izravna. Karakterizira ga sučelje s intuitivnim zaslonom što omogućava laku konfiguraciju i praćenje, a klijenti mogu na daljinu pratiti i upravljati statusom UPS-a putem softvera ili aplikacija EcoStruxure™ platforme, smještenih bilo u oblaku ili na lokalnom računalu. Fleksibilnost, svestranost i konkurentnost proizvoda Easy UPS 3S, uključujući i kratko vrijeme njegove dostave, te širok raspon primjene, čine ga lako prilagodljivim malim ili srednjim poduzećima. Globalna organizacija našeg servisa, s jakim lokalnim mrežama servisnih stručnjaka, pruža klijentima cijeli niz usluga tijekom životnog ciklusa proizvoda Easy UPS 3S.

Inovativne značajke Easy UPS 3S pristupačne korisnicima uključuju:

  • Radnu temperaturu do 40ºC
  • Zaštitni premaz prilagođen grubim okruženjima
  • Laka zamjena filtra za prašinu
  • Olakšan pristup kod servisiranja preko magnetske čelne ploče
  • Mogućnosti unutarnje, vanjske i baterije «treće» opcije
  • Lako praćenje i upravljanje putem softvera i aplikacija EcoStruxure™ platforme, smještenih u oblaku ili lokalno na računalu (opcija prilikom kupnje Network Card). Za više informacija schneider-electric.com/ecostruxure-it
  • Easy Loop test provjerava rad UPS-a prije priključka na vlastitu mrežu, bez potrebe stvaranja baze opterećenja

Više o Easy UPS 3S ovdje

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Današnje poslovanje je prekomplicirano, a inovacije usporene!

Andrija Jovićević   Na drugom danu konferencije WinDays19 po prvi su put spojeni smjerovi Business i …