svibanj 28, 2020 3:57 pm

Samsung predstavio Galaxy Note 8 Enterprise Edition u SAD-u

Samsung je lansirao novi model Galaxy Note 8 u Sjedinjenim Državama. Dolazi pod nazivom Galaxy Note 8 Enterprise Edition i kako ime sugerira, ovaj je mobilna uređaj namijenjen malim i srednjim tvrtkama kao i većim poduzećima. Nema ništa bitno drugačije kod novog Note 8 u usporedbi s onom koja je već bila dostupna za kupnju u posljednjih nekoliko mjeseci.
Galaxy Note 8 Enterprise Edition prvi put je predstavljen u Njemačkoj uz sličnu verziju Galaxy S8. Nije jasno je li Samsung planirao donijeti Galaxy S8 Enterprise Edition u Sjedinjene Države.
Uređaji Galaxy Note 8 Enterprise Edition otključane su i imaju neke poboljšanja softvera usmjerene na sigurnost i samo sigurnost.  Softver omogućuje IT administratorima daljinsko konfiguriranje i implementaciju tih uređaja diljem tvrtke.
Također omogućuje administratorima upravljanje velikim brojem uređaja putem centraliziranog operativnog sustava. Omogućuje im pristup sustavu kontrole verzije softvera koji im omogućuje ažuriranje svih uređaja u poduzeću u isto vrijeme.
Samsung je također potvrdio da će Galaxy Note 8 Enterprise Edition primati sigurnosna ažuriranja u iduće  tri godine. Normalni modeli dobivaju sigurnosna ažuriranja samo za dvije godine pa je to dodatna korist.
Cijena će biti 994 dolara za Galaxy Note 8 Enterprise Edition u SAD-u. To je 50 dolara više od normalne verzije.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

Tinejdžer odbio 8 mil.dolara za Covid platformu

Tinejdžer odbio da proda platformu za praćenješirenja virusa Covid 19 za osam miliona dolara,a dao …