15 lipnja, 2024 10:03 pm

Samsung namjerava predstaviti sklopivi smartphone za 2018.

Čuli smo glasine da Samsung može imati sklopivi telefon u izradi, a time ne mislimo na flip telefon koji se može polomiti, nego smartphone s punim zaslonom osjetljivim na dodir koji se zapravo može savijati . U početku je glasina da se takav uređaj može lansirati 2017. godine, ali čini se da to  neće biti slučaj. Izvješće iz The Korea Herald otkrilo je da će smartphone Samsung s preklopivim zaslonom doći 2018., ili barem to je plan prema CEOu tvrtke Koh Dong-jin. Prema Kohu, tvrtka ima planove za takav uređaj i namjerava ga predstaviti 2018. godine, pod pretpostavkom da je do tada spreman.
Koh tvrdi da postoje neke tehnološke prepreke u stvaranju takvog uređaja, ali jednom kada se prevladaju, oni će napraviti takav uređaj kao dio svoje mape puta. “Imamo plan usvajanja preklopivog zaslona u našem planu puta. Mi ćemo pokrenuti sklopivi uređaj kad budemo potpuno spremni, a cilj je da ćemo to učiniti sljedeće godine. ”
Ideja pametnog telefona s preklopivim zaslonom prilično je zanimljiva i mogla bi dovesti do zanimljivih upotreba, ali je li takav uređaj novitet, poput bezvrijednih 3D pametnih telefona ili ako bi mogao biti pogodak poput  nedavno prdstavljenog Galaxy Note 8.

Komentari

comments

O Dragan Arunović

Pročitaj i ovo

YouTube uvodi igranje igrica preko Playables

YouTube je u zadnjih nekoliko meseci testirala opciju „Playables“, koja se koristi za igranje besplatnih …