8 prosinca, 2022 12:19 am

Samsung najavio nove soundbarove iz Q serije

Andrija Jovićević

Novi HW-Q70R i HW-Q60R soundbarovi posjeduju Harman Kardon certifikat

 Samsung je najavio dva nova soundbara iz Q serije koja posjeduju Samsung Acoustic Beam tehnologiju, kao i novu značajku Adaptive Sound. Kao dio suradnje Samsung Audio Laba i Harman Kardona, HW-Q70R i HW-Q60R soundbarovi pametniji su nego ikada.

Koristeći Adaptive Sound tehnologiju, koja koristi niz rupa u zvučniku kako bi stvorila dinamičniji panoramski zvučni pejzaž, HW-Q70R i HW-Q60R soundbarovi mogu analizirati sadržaj koji se reproducira na televizoru korisnika i prilagoditi idealne postavke zvuka za bilo koju scenu. Ove značajke ispunit će svaki kutak sobe kroz široki zvučni krajolik s punim zvukom. Također, HW-Q70R i HW-Q60R automatski će se prebaciti na prilagodljivi način zvuka kada je Samsung 2019 QLED TV priključen i njegov AI način uključen.

Za pametniju, lakšu integraciju u živote korisnika, novi soundbarovi iz Q serije imaju Bluetooth vezu, što korisnicima omogućuje jednostavno uživanje u visokokvalitetnoj glazbi sa svojih pametnih telefona. Osim toga, HW-Q70R soundbar opremljen je Dolby Atmos i DTS: X tehnologijom za surround zvuk. Uz HW-Q70R, korisnici sada mogu uživati u impresivnom iskustvu kućne zabave, uz zvuk koji ispunjava prostor. Također, HW-Q70R soundbar je tankog oblika, visine samo 2,3 inča (59 mm), što osigurava savršenu podudarnost s QLED televizorom.

Novi Samsung soundbarovi bit će dostupni od svibnja 2019. godine.

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

16 zlonamernih aplikacija na Google Play

Istraživači bezbednosti u kompaniji McAfee otkrili su 16 zlonamernih mobilnih aplikacija koje su se na …