17 travnja, 2024 1:53 pm

Samsung Gear S3 dobio 3.0 Tizen uz problem autonomije baterije

Nedavno je Samsung za svoj pametni sat Gear S3 plasirao 3.0 inačicu Tizen platforme za pametni sat. Ista nadogradnja plasirana je u Kanadi i Americi no veliki broj korisnika odmah po dovršetku preuzimanja/instaliranja operativnog sustava, zasula je forume s problemom. Radilo se o autonomiji pripadajuće baterije Gear S3 pametnog sata. Veliki broj korisnika bez imalo nedoumice naveo je kako je za „grešku” direktno kriv Tizen tj, njegova aktualna 3.0 izvedenica. Da je Samsung ozbiljno shvatio navode kazuje prekid plasiranja Tizen 3.0 inačice softvera prema ostalim tržištima (između kojeg je i naše Europsko).

Čelnici Samsung odmah su se ispričali vlasnicima Gear S3 pametnog sata te naveli kako će na rješenju i ispravci problema prionuti odmah te će nadogradnja biti puštena vrlo brzo. Znamo kako riječi nisu dovoljne vlasnicima Samsung Gear S3 modela pametnog sata ali će ipak morati biti strpljivi (ako uopće više i imaju strpljenja). Za kraj želimo kazati kako će nadogradnja s ispravkom problema biti dostupna do kraja prosinca (dakle za koji dan), nakon čega će se nastaviti proces plasiranja Tizen 3.0 softvera na ostala tržišta ka svim Samsung Gear S3 vlasnicima pametnih satova.

https://www.youtube.com/watch?v=6JPQTtE8_qQ

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Kineski zakonodavac poziva na veće napore u tehnologiji sučelja mozak-računalo

Kineski nacionalni zakonodavac pozvao je na veći napredak u tehnologiji implantabilnog sučelja mozak-računalo (BCI), kako …