3 ožujka, 2024 10:40 pm

Samsung Galaxy S7 i S7 Edge – dolaze!

Autor: Nino Krstačić

e-mail: nino.krstacic@sat-multimedia.com

sa2

Mnogo se pisalo, mnogo govorilo, no sada je vrijeme da se napokon i predstavi. Južno Korejski “Samsung” će točno u 19:00h po našem vremenu započeti event gdje će između ostalog biti predstavljeni nasljednici ne još dugo aktualne Galaxy S6 linije pametnih telefona.

Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge večeraš će ugledati pozornicu te sve one poklonike Samsung Galaxy S linije pametnih telefona. Između ostalog vidjet ćemo što Samsung priprema i po pitanju noviteta za Samsung Galaxy VR te kako će se priča kretati dalje kada govorimo o Samsung Galaxy J te A linijama pametnih telefona.

Naravno nisu ovo sve teme i predstavljanja, pametni televizori te ostali uređaji, večeras će možda dobiti svoje vrijeme za predstavljanje. Stoga da ne okljevamo više, u nastavku vam donosimo prijenos uživo Samsung eventa povodom sutrašnjeg otvaranja MWC sajma u Barceloni za ovu 2016, godinu.


Vezani članci:

Samsung Galaxy Tab E7.0 – dolazi s fotografijama

Samsung Pay dolazi postepeno na Europsko tlo

Samsung S Pen dolazi potpuno drugačiji pri Galaxy Note 6 phabletu?

 

 

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

Bluesky platforma otvorena za javnost

Bluesky, koji je rival platforme X/Twitter, je otvoren za javnost.Od trenutka kada je Ilon Mask …