20 svibnja, 2024 10:46 pm

Samsung Pay dolazi postepeno na Europsko tlo

Autor: Nino Krstačić

sp2

Nakon najave dolaska pa potom i dolaska načina plaćanja putem Samsung pametnih telefona, Samsung s tom namjerom ide i dalje. Početni dogovori s Bankarskim te kartičnim kućama urodili su plodom, te sve je to uspješno uokvireno za Američko te Južno Korejsko tržište.

Gdje se Samsung Pay slobodni smo reći „udomaćio“ u vrlo kratko vrijeme. Sada Samsung želi svoju Pay uslugu učiniti dostupnom na Europskom kontinentu. S time na umu, čelnici Samsunga najavili su kako će na nadolazećem MWC sajmu koji započinje 22. veljače reći koju riječ više u svezi dolaska Samsung Pay usluge u Europu.

Za sada neslužbeni navodi kazuju kako će prema svemu sudeći Samsung Pay vrlo ubrzo dospjeti u Englesku i Španjolsku, dok bi nakon ove dvije zemlje, Samsung Pay postupno dolazio i u ostale zemlje Europskog kontinenta.

Očekuje se kako će (odnosno sigurno je) kako će na MWC sajmu biti predstavljen Samsung Galaxy S7 te će upravo ovaj model pametnog telefona gornjeg-razreda posjedovati Samsung Pay uslugu u sebi, što je svakako i razumljivo. Bez obzira na sve Samsung Pay polako ali sigurno dobiva određeni postotak tržišta tj, vrijednosti platnog segmenta pri dosadašnjim Pay servisima. A to će se širenje svakako nastaviti i dalje.


Vezani članci:

Samsung S Pen dolazi potpuno drugačiji pri Galaxy Note 6 phabletu?

Samsung Pay više nego prihvaćen kod kuće

Samsung 21. veljače predstavlja Galaxy S7

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

AGON by AOC širi svoju novu G4 gaming seriju

Piše: Darko Brlečić AGON by AOC – jedan od vodećih svjetskih brendova gaming monitora i …