svibanj 28, 2020 10:25 am

Samsung na EU Forumu predstavio najnovije inovacije u svijetu monitora

Samsung UE850 UHD
Samsung UE850 UHD

 

Samsung Electronics je tijekom Samsung EU Foruma, koji se održava od 10. do 12. veljače u Grimaldi Forumu u Monacu, predstavio najnovije zakrivljene monitore i prikazao kako ekrani namijenjeni profesionalnoj upotrebi unaprijeđuju produktivnost. Godišnja Samsung Forum manifestacija povezuje inženjere, istraživače i rukovodstvo tvrtke sa klijentima i partnerima i omogućava detaljan uvid u najnovije tehnologije.

Događanje u Monacu prikazuje raznoliku paletu Samsungovih monitora koja promovira još realističnije, udobnije i privlačnije vizualno okruženje. Samsungove najnovije inovacije koriste najnaprednije komponente i pojednostavljen dizajn kako bi se među poslovnim korisnicima, kao i potrošačima koji uređaje koriste kod kuće, naglasila lakoća upotrebe i zaokupljanja pozornosti.

Kroz dizajn na jednoj sasvim novoj razini, sa poboljšanjima u kvaliteti slike i jednostavnosti upotrebe, naš prošireni asortiman monitora za 2016. godinu otvara nove mogućnosti za tvrtke i potrošače kako bi uživali u produktivnijim korisničkim okruženjima koja im duže zaokupljaju pozornost – izjavio je Michael Zoeller, potpredsjednik i šef Europskog odjela za vizualne ekrane tvrtke Samsung Electronics te naglasio – Radujemo se što ćemo moći podijeliti priču o nastanku naših najnovijih inovacija na Samsung Forumu, kao i tome što ćemo pokazati kako su ovi monitori samo početak naših planova da ostvarimo našu viziju budućnosti vizualnih ekrana.

Samsung CF591
Samsung CF591

Izlaskom na tržište sa serijom monitora CF591 i CF390, Samsung nastavlja usavršavati svoj pionirski zakrivljeni dizajn ekrana kako bi ponudio još bolju vidljivost i veću udobnost upotrebe. Ovi monitori, najbolji u svojoj klasi, sa zakrivljenošću od 1800R, odgovaraju prirodnom obliku ljudskog oka te donose prirodnije iskustvo pri gledanju sadržaja.

CF591 i CF390 monitori su opremljeni velikim brojem značajki kojima se dodatno smanjuje zamaranje oka i omogućava dugotrajna upotreba, kako u poslovne svrhe, tako i u širokoj potrošnji. Svaki ekran ima ugrađenu Samsungovu flicker-free i Eye Saver tehnologiju za održanje konzistentnosti prikaza i smanjenje naprezanja očiju korisnika. Ugrađena AMD FreeSynctehnologija preko HDMI® funkcionalnosti sinkronizira učestalost osvježavanja ekrana s AMD grafičkom karticom korisnika, kako bi smanjila ulaznu latenciju, zastajkivanje u video igrama i prilikom gledanja interaktivnih sadržaja. Dodatno, ovi monitori nude široki kut gledanja od 178 stupnjeva, što korisnicima omogućava da uživaju u jasnoj, dubokoj slici sa bilo koje pozicije.

Novi CF591 i CF390 zakrivljeni monitori kombiniraju jedinstveni zakrivljeni dizajn s profinjenim okruglim postoljem koje dodaje određenu notu stila svakom radnom stolu. Ovo okruglo postolje lijepo dopunjava srebrnu metalik prednju masku i blistavo bijelu stražnju masku monitora CF591, dajući mu iskonski, elegantan izgled. CF591 serija nadalje oplemenjuje doživljaj uživanja u vizualnim sadržajima pomoću trostranog dizajna bez okvira, koji minimalno odvlači pažnju i naglašava sadržaj na ekranu.

Samsungova UE850 UHD serija poslovnih monitora nudi unaprijeđenu jasnoću prikaza i ergonomske značajke koje pomažu profesionalcima izvršenje zadataka u kojima je naglasak na detaljima. Kroz tehnologiju PLS ploča, izvanredno dizajnirani UE850 UHD monitori omogućavaju korisnicima da gledaju zaslon vodoravno i okomito pod kutom do 178 stupnjeva. U kombinaciji sa UHD rezolucijom koja je četiri puta veća od standardnog Full HD-a (FHD), ovi monitori donose realistične slike živopisnih boja. Svojim postoljem koje se podešava po visini i mogućnošću priključivanja velikog broja uređaja, UE850 UHD ekrani dodatno unaprjeđuju radno okruženje, pružajući još praktičniji i udobniji radni prostor.

Samsung SE370
Samsung SE370

S ugrađenom mogućnošću bežičnog punjenja, dostupan u dvije veličine, 23.6 i 27 inča, Samsung SE370 serija monitora donosi novu, dodatnu razinu praktičnosti i udobnosti za poslovne korisnike. Dizajn SE370 uključuje bežično postolje za punjenje na kojem korisnici mogu napuniti svoje mobilne uređaje, kompatibilne sa Qi standardom, dok rade. Objedinjavanjem većeg broja priključaka i kablova za punjenje u jedan uređaj, SE370 monitor omogućava korisnicima da rasterete svoj radni prostor uklanjanjem nereda, dok istovremeno štede novac koji bi potrošili na vanjske uređaje za punjenje.

Pored prikladnih prednosti bežičnog punjenja, SE370 uključuje mnoge vizualne značajke karakteristične za cijelu liniju Samsungovih monitora, uključujući program rada za zaštitu očiju i funkciju protiv treperenja. Ove tehnologije osiguravaju optimalnu vidljivost, istovremeno štiteći oči gledatelja od štetnog naprezanja.

 

Komentari

comments

O Andrija Jovićević

Glavni i odgovorni za ovaj sajt. Radi s puno ljubavlji i entuzijazma

Pročitaj i ovo

Epson predstavlja nove projektore za kućno kino s 4K podrškom

  Tri nova video projektora za kućno kino donose funkciju 4K poboljšanja, HDR te podršku …