19 svibnja, 2024 5:39 pm

Samsung S Pen dolazi potpuno drugačiji pri Galaxy Note 6 phabletu?

Autor: Nino Krstačić

nt2

Prisjetimo se korištenja pametnih telefona kada smo u društvu željeli pogledati koji video zapis. Upravo se tada ispod pametnog telefona ili phableta postavljaju razni držači, čaše, pepeljare kako bi se „koliko-toliko“ pripadajući video zapis pristojno odgledao.

Srećom Samsung upravo vođen tom problematikom predao je zahtjev za patent koji bi ako zaista i zaživi pri idućoj generaciji Galaxy Note 6 phableta, donio potpuno drugačiji način korištenja S Pena. Osim onog svima dobro poznatog, S Pen bi na Samsung Galaxy Note 6 phabletu bio i kao potencijalni držač uređaja na ravnoj površini.

Takav primjer jasno je vidljiv pri fotografiji koju donosimo u nastavku, gdje bi S Pen bio zadužen za postavljanje Samsung Galaxy Note 6 phableta pri kutu od 90 stupnjeva. Ovo su za sada samo naznake te iste nisu sasvim definirane.

Sa zanimanjem ćemo dalje pratiti razvoj ove situacije oko pripadajućeg patenta vezanog uz S Pen. Nadamo se kako će isti patent zasigurno i zaživjeti, te ćemo ga svakako imati prilike ugledati s dolaskom Samsung Galaxy Note 6 modela phableta.


Vezani članci:

Samsung Galaxy Tab E7.0 navodno dolazi na tržište

Samsung Galaxy S5 dobiva Android 6.0.1 Marshmallow

Samsung 21. veljače predstavlja Galaxy S7

Komentari

comments

O Nino Krstacic

Autor mnogih IT članaka, svojevremeno suvlasnik IT portala. Gaji velike osjećaje prema IT sektoru te uživa u njemu (naravno koliko mu to primarni posao dopusti). Svaki članak piše na sebi svojstven način te ima poseban pristup informacijama i donošenju istih.

Pročitaj i ovo

HAKOM-ova konferencija ˝Dan novih tehnologija˝

Andrija Jovićević  Svemirske tehnologije će u narednom desetljeću imati izuzetno snažan utjecaj na rast globalnog …